7 April 2013

SAYA NAK REVIEW BLOG KORANG!!


Assalamualaikum dan selamat sentiasa.Dalam sibuk2 angah ni.rasanya angah nak blogwalking ke blog2 ohsem lagi best..tpi macam mana eh??So angah rasa baik angah buat review blog..ya..sambil2 tu boleh angah promote blog2 diorang sekali :D


TAMAT




Cara2 : Follow blog angah/like fanpage/ add GOOGLE PLUS..
Paste link blog anda dekat coment entri nie!!dan komen bahawa anda sudah follow + like fanpage+ add Google Plus :D itu aje..senang kan??

Contoh komen :  http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... 
                         

hanya 20 blog saja yg akan dipilih :D senang dan mudah2..cepat2!!!Kalau ramai yg join means angah kena buat pilihan :D *macam cabutan bertuah ? 

TAK PERLU BUAT ENTRI!!! 


Tarikh tutup?? 10 April 2013 

Angah akan publish komen bila dah tamat iaitu pada tepat 10.00 malam 10 April 2013

Alhamdulillah.dah ramai yg join!! tapi angah still x mo publish lagi komen korang..sebab kena tunggu tarikh tutup :P....satu lagi kalau dah banyak sangat penyertaan,means angah kena tutup awal la...hahah... 

Ada jugak yg bagi entry/buat entry..ish2..apa yg angah nak adalah link blog anda+ ayat2 yg angah dah buat kat atas tu :D please..oke.. 

TAK PERLU BUAT ENTRI!!! 


TAK PERLU BAGI ENTRY!!!

BAGI LINK BLOG ANDA SAHAJA!!!





Angah akan masukkan korang semua ke dalam ruangan blogwalking... :D So secara tak langsung blog korang2 akan tersenarai dlm list tu,+ menampah rkan2 blogger baru!! :D

61 ulasan:

  1. http://nilsyaffieyna.blogspot.com

    sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  2. http://asma-sah.blogspot.com/ ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  3. http;//dingraphic.blogspot.com

    sudah follow blog,G+ dan fanpage :D

    BalasPadam
  4. Join: Dah follow blog angah/like fanpage/ add GOOGLE PLUS.. X caya boleh check sndri..Hehe

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Dengan ini, saya sudah mematuhi syarat2 yang telah diberikan oleh Angah :)

    Bila Budak Banyak Bebel Buat Bising

    BalasPadam
  6. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
    done follow/done like fanpage/done follow g+1
    *mintak2 angah review blog shad*

    BalasPadam
  7. http://diarijejakahangat1.blogspot.com , wani sudah follow blog anda/like fanpage dan Google plus .

    BalasPadam
  8. www.cikfie.com ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  9. Done do all...

    Follow blog, Like fanPage and +Google

    #PilihlahSaya Hehe.

    BalasPadam
  10. salam, saya joined.

    http://balqis-sarah.blogspot.com, saya sudah follow blog anda, like fanpage anda & follow Google+ anda~

    BalasPadam
  11. http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/ done follow, done like, done + to circle :)

    BalasPadam
  12. http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/ , sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  13. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/, sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS! :D

    BalasPadam
  14. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/ .. aina sudah follow + like fanpage+ add Google Plus

    BalasPadam
  15. salam singgah follow blog, fan page dan google +

    ^^)

    http://beebeesiyelowme.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. http://aienhermionie.my,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  17. http://marinecollagen6575.blogspot.com

    dah follow blog, like fanpage, add g+

    BalasPadam
  18. http://alkhawarizminadiah.blogspot.com follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  19. http://sitinorkhaleedabtehamkabhusinbhass.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. http://busyratakiyudin.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    BalasPadam
  21. http://zyash.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... (ne baru betul...hehehehe)

    BalasPadam
  22. http://zeck-anythingscool.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. http://mukapokok.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com

    BalasPadam
  25. done ikut semua syarat . cuma ,aimi takk guna google+ . sorry eh ?

    BalasPadam
  26. http://danhatiiniberkata.blogspot.com/ ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  27. http://missfarahhafiz.blogspot.com/,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    BalasPadam
  28. http://eyradanstory.blogspot.com :)

    BalasPadam
  29. http://duniagadisungu.blogspot.com/.saye dah follow,like fanpage & add google plus anda.

    BalasPadam
  30. http://miszyien.blogspot.com/, sudah follow blog anda /like fanpage/ add GOOGLE PLUS..

    BalasPadam
  31. http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/ sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  32. http://azyanramle.blogspot.com , da follow fanpage,follow blog and google + (daa lame join ^_^ )

    BalasPadam
  33. Salam angah izni join Segmen =)
    http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/04/saya-nak-review-blog-korang.html

    BalasPadam
  34. http://ibusumaiyah.blogspot.com/2013/04/terengganu-2013-pasar-besar-kedai.html

    BalasPadam
  35. http://iyraacariyno.blogspot.com/

    done follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    BalasPadam
  36. Done follow and like.sy nak minta maaf juga sbb st tak ada google plus.

    http://lvmn.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    first..

    http://kainpasangndc.blogspot.com/

    BalasPadam
  38. http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  39. dah follow
    http://hunyieda.blogspot.com/

    BalasPadam
  40. done follow :)
    http://menjadisesuatuygsempurna.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. http://thedreamgoddess.blogspot.com/
    dah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... :)

    BalasPadam
  42. dah Follow blog/dh LIKE FanPage/ dan add Google Plus.. plzzz.. review my bloggg.. hu3

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. http://www.diarisifroggie.com dah follow dan like fanpage dan dah follow google+ macam nie ke? hehe.. nak join jugak ^^

    BalasPadam
  44. http://sedinginssalju.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  45. SALAM DAH FOLLOW AND DAH SUME...=) JEMPUT SINGGAH BLOG YE.
    http://unguyangmerah.blogspot.com/

    BalasPadam
  46. http://bagikutentangsebuahkisah.blogspot.com/

    BalasPadam
  47. http://zaxx-in-da-house.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  48. http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  49. http://muslimahsejati96.blogspot.com/ , sudah follow + like fanpage+ add Google Plus

    BalasPadam
  50. http://ameramirah.blogspot.com/ , Sudah Follow Blog Anda / Like Fanpage / Add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  51. http://caeshashi.blogspot.com

    Dah follow + like fanpage+ add Google Plus :)

    BalasPadam
  52. http://karim.my ,sudah like fanpage angah

    BalasPadam
  53. http://merahsitulip.blogspot.com/

    BalasPadam
  54. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/
    sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  55. Done do all!!
    -follow blog (/)
    -like fanpage (/)
    -add google plus (/)
    url blog: http://ezbil-official.blogspot.com/

    BalasPadam
  56. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  57. http://cikchubbyblogs.blogspot.com/ salam sy dh follow n like fanpage angah tau....hheheeh terjah blog cik ek

    BalasPadam
  58. http://blogsunyisepi.blogspot.com/ sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    BalasPadam
  59. JOINED! dah follow blog, dah add google+ dan dah like fanpagr.. Ini link saya, http://duit2percuma.blogspot.com/
    blog peribadi yang membincangkan peluang menjana pendapatan dari internet..

    BalasPadam
  60. Assalamualaikum.. dah follow, like dan add google friend & following. jemput singgah.:)
    http://putrimalupage.blogspot.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.