26 Mac 2013

STOP BLOGGING??

Assalamualaikum dan selamat malam.Hari ni just nak update skit2 ja..memandangkan angah punya segmen still berjalan..so angah rasa akkan teruskan aktif blog ni.Dan bila habisnya segmen tu..blog akan direhatkan sekejap.


KEJAP2..bukannya angah nak tutup terus..tujuan utaman sebab angah nak edit blog/tukar2 code html...nak perbetul balik..pastu angah nak fokus utk blog kakak angah.Angah nak promote blog tu/edit blog tu jugak.


Satu lagi reasonnya,angah nak rehatkan minda dengan jalan2 ke KUALA LUMPUR.dah lama kut tak pi sana,sejak ORKESTRA tahun lepas.So angah nak gi sana,dan akan update pasal story angah ke sana.

So tak payahla nak rindu2 sangat,haha.Ada ke? haha..btw..angah still addicted to blogging..so korang tak payah risau la...angah tetap akan berblogging.. :D


Sekian.
 
 

2 ulasan:

  1. hehe saspen la. thot pencen terus.

    BalasPadam
  2. hehe nanti boleh la buat review lagi ye dak ? haha

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.