13 Mac 2013

Trio NOVEL!!

Assalamualaikum..

Today just wanted to share about my hobby.I think there must be someone/people that think i'm a weird guy?Why? huh..it surely becouse of my hobby.
My new hobby is reading the "cintan-cintun" novel until i got sleppy.Haha..Okay.First of all,i would like to share to all that i have read 3 novels in 2 days.What?? So weird right? but i think that is good for me.
Cewah..cakap BI konon..haha..terukkan? Takpa la..angah try:P Okeyla..just nak story2 skit..Angah baca Novel best la jgak..sekurang2nya boleh angah habiskan masa..*walaupun tidor pkul 4 pagi.



Novel ni best jugak.Cuma jalan cerita macam panjang,sampaikan tengah2 jalan angah jadi boring.


Angah bayangkan citer ni nanti jadi macam citer MAID,tpi x..agak bosan but overall best.





boleh tahan citernya...agak berat..tpi alhamdulillah..angah dapat baca jgak..


So,kesimpulannya suka hati angah untuk buat apa pun.Angah minat muzik,tapi alat muzik xda dlm rumah.Kalau ada, dah tentu satu taman bising.Hahaha.So angah pun baca la novel2.Senang hati,lupa pasal result SPM nanti.


Sekian.

Assalamualaikum..

*baca Quran lgi afdal.
 

4 ulasan:

  1. wah..best kan baca novel ni..walaupun yaya ni seorang pelajar sastera dan sangatlah kesusateraannya..tapi yaya baru je khatam baca satu novel..hehe..yaya lagi suka mengarang tapi tak suka membaca.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..angah just jadikan baca novel ni satu hobi ja...tu pon time tuggu result :)

      Padam
  2. Wah, jarang jumpa lelaki yang minat baca novel cinta. Btw, we are same sebab dapat baca novel dalam masa yang singkat ! Yay :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? sekarang baru jumpa..haha. :) sama..best2

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.