18 Mac 2013

ZALORA datang...

 Assalamualaikum...






Korang nampak tak?Apakah??Blog angah dikunjungi pihak ZALORA???wow..angah sangat2 terkejut..walaupun tarikhnya dh lama,tapi baru nak update entry.. :) tak sangka blog angah yg biasa2 nie boleh dikunjungi ZALORA.

Angah tau mesti ramai blogger hebat dh dikunjungikan?? wow..tiba2 angah rasa best.Haha..selalu angah usha2 blog ohsem..diorg dapat voucher/dapat macam2 dri ZALORA..and now adalah masa utk angah pulak...

Angah dah hantar dh emel,dapat voucher RM50,pastu dh order siap2.Cepatkan? Bukan apa,sebab malas nak biar lama2...senang baik guna cepat2.haha..

Lagi satu,bila dh nak order2 semua tu,bolehlah angah hilangkan tumpuan dgn result SPM nanti.huh..angah nak kena sibukkan diri :)

SEKIAN.







4 ulasan:

  1. bestnya kalau dapat..tapi cedihnye..kita tak dapat pun..

    BalasPadam
  2. Sama macam kita pun dapat dari Zalora :)

    BalasPadam
  3. yups...
    teman dah dapat dah seluar yang teman pesan dari Zalora
    memang terbaik :-)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.