27 Mac 2013

ZALORA is the best!! :D Bahagian 1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Sebenarnya citer ni dah lama dah dalam seminggu macam tu,cuma angah xda masa yg ckup utk update :D So kali ni alhamdulillah..ada masa yg lebih.

ZALORA  a.k.a pusat shopping online terbesar gila,mmg best.Pengalaman angah shopping kat situ?? mmg best la..macam2 pakaian ada...bukan takat baju/jam/kasut semua ada.Mmg best.Alang2 dah dapat voucher..so angah pun rambang mata nk pilih.

Walaupun ramai org kata ZALORA ni mahal,pastu lambat hantar,pastu payahla..Tapikan..ternyata semua tu salah2 belaka!! :D betul2..sebab angah tgok ada baju yg harga murah,ada yg mahal jgak..tpi kita kenalah ukur baju di badan sendiri,means that kena bebelanja ikut kemampuan.

So akhirnya angah rembat baju nie,haha..dah angah nampak baju ni je yg best.

Oke kan baju nie? Angah nampak macam menarik je.Lagipun harga ngam2..RM49.00..so angah beli je la..haha..punya excited..ada 3 kaler..satu kaler biru/pink/dgn yg atas ni.


Tu la apa yg angah order,so korang kalau order nanti macam ni la.. :D 

Nampak kan?? senang je caranya..mudah dan hebat!! :D betul2 ohsem.. 

Ni pulak emel dari ZALORA nak comfirmkan :D..mmg best dan sempoi lah..

Mulai saat tu,angah suka dah utk bershopping online,mmg best la..lagi satu bila kita nak survey baju tu kan...loading sangat cepat..so angah rasa mesti ZALORA dah update diorang punya portal kan??


Nah link utk ke ZALORA : http://www.zalora.com.my/ 
 
 
 P/S : nantikan part 2 :D


2 ulasan:

  1. muja baru je dapat barang yang muja order,, hehe jom baca,, :D

    BalasPadam
  2. betul laman web zalora memg cepat.. next nak shopping lg kat zalora

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.