27 Mac 2013

ZALORA is the best!! :D Bahagian 2

Assalamualaikum dan selamat malam.Entri berkenaan ZALORA diteruskan lagi!!Ini adalah sambungan bagi 2 versi yg lalu
Lihat sini/sini 
:D Angah sungguh kagum dgn ZALORA!! Tau kenapa? Cer tgok gambar2 kat bawah nie!! :D




Cuba korang bayangkan,hari ni kita order..esok dah sampai?? Tak ke cepat gile??Huh..angh yg tgh update pasal Zalora dkt along a.k.a akak angah pun terkejut...tgh2 sembang pasal ZALORA tiba2 dh sampai..




Nie la antara resit2nya..yg penting xde kena bayar apa2 pun :D



Ni pulak invoisnya..hurm..mmg cepat dan tepat :P


So apa yg angah boleh katakan,perkhidmatan ZALORA mmg ditahap yg terbaik,kenapa? Sebab apa yg kita nak mmg dia bagi.Maksudnya,barang yg dihantar tu menepati citarasa kita.Means that barang tu tepat la..dgn gambar dlm portal :D

Satu lagi sebab cepat la.Penghantaran yg cepat membuatkan family angah menjerit satu rumah macam dalam iklan TV tu :D hahhhahah..cepat dan pantas serta efisien.Apa lagi eh?ZALORA mmg gempak dan the best!!

visit laman ZALORA sekarang.Kalau korang nak voucher free,kenalah hantar emel kepada pihak mereka :D





4 ulasan:

  1. knapa tak leh tngk gambar,, macm broken link je,,

    BalasPadam
  2. xdpt tgok gmbr... tp memg cepat kn servis dorg

    BalasPadam
  3. pernah dah beli kat situ..memang best!!

    http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.