17 April 2013

1st Giveaway By Izah & Ecah


Bismillahirrahmaanirrahim.. Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang


STICKY POST !

http://2.bp.blogspot.com/-4eDJLXvaO-Q/UVhcTM_6OTI/AAAAAAAAB30/ovfGUqiP20c/s320/Untitled-2.gif
dengan lafaz Bismillahirrahmaanirrahim ,saya dan Aisyah lancarkan GA pertama kami ni . kami mencari ramai pemenang . 


Syarat
  • wajib follow blog saya dan Aisyah ( senang nak tahu perkembangan semasa :p )
  • wajib follow sponsor 
  • wajib like fanpage sponsor  ( Bagi yang ada Facebook )
  • follw twitter sponsor ( bagi yang ada twitter )
  • wajib click link INI , INI ,INI ,INI , INI , INI ( tunggu sampai habis loading .JUJUR taw )
  • warganegara Malaysia 
  • buat 1 entry yang bertajuk "1st Giveaway By Izah & Ecah" .copy banner di atas dan link kan ke entry ni atau entay Aisyah .
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen saya atau Aisyah .salah satu ya . ( jangan tinggalkan link entry anda dekat chatbox atau tempat lain selain kotak komen kami )
Follow Blog Sponsor 

Yana | Rynna Alsagoff | Mohd Zuhri | Faie | Bella | Nurul Imaniah | Aina Aireen | 
Sweetie's Handmade | Ween (follow gune button follow-tengok di sidebar bawah "Read me!") |  Pupeliyana Shop |
Sarina's Collection | Farah Syahira | Zayani Zulkifli | Auni | Stiha Solehah | Ismah | 
D'va FashionistaBoutique | Ain | NSMA | Ain Hamdan | Sister Shawl | NorHaidaz


Like Fanpage dan follow twitter Sponsor


                   

Pemenang di pilih melalui cabutan ,dan top refferal .kalau nak tag blogger lain boleh kalau tak nak pun tak apa . tarikh tamat GA ni  , 30.4.2013 pada jam 3 petang .so apa tunggu lagi .jom meriahkan GA kami ni :D

1 ulasan:

  1. hye
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.