22 April 2013

BACON :D



Assalamualaikum dan selamat siang..hoho..hari ni kita relaks lagi dengan usha dua gambar yg angah rasa best...jom kita baca sama2 :D



Kesian dekat perempuan tu...haha..sebab bacon ja dah jadi macam tu..actually bacon tu apa??angah tak tau la..sory.. :D 



 

Ha yg ni pulak..comel budak tu..haha...tapi agak pedas mulutnya.. :D

Haha..saja share gambar2 yg angah kira agak lawak..bukan apa..sebenarnya kecoh semalam pasal result UPU keluar hari ni...rupanya result temuduga..tapi untuk yg angah punya pilihan esok baru dia keluar...haha..


*nak edit blog tapi still tak reti guna yg baru tu.. : )
 

7 ulasan:

  1. comel...

    bacon tu maksudnya daging khinzir yang disalai...

    BalasPadam
  2. comel baby mata bolatt and besau tu...

    BalasPadam
  3. ok,,bjaya wat aku gelak..hehehe like!

    BalasPadam
  4. hahaha..
    ingtkan lawak gwiyomi td ..
    knp baby ni dgn the rock selalu jdi bhan komik zaman skank.
    lg2 nk mengundi ni..

    sian die nnti da besa tgk komik2 dia ngn the rock :D

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.