16 April 2013

BLOGREVIEW #1


Assalamualaikum..
Harinie nak review blog2 ohsem!!+ best..yg pernah angah anjurkan dulu..tapi baru sekarang sempat nak review...so sekarang angah nak revew 10 blog yg terpilih menggunakan random org..so inilah blog2nya...








  • Blog yang menarik,cantik header tu!!! 
  •  Cerita dalam blog pun best,banyak informasi!! 
  •  Teruskan berblogging/blog yg lawa + kalau dh berjaya jgn lupa dekat angah!! :D
P/S : angah bagi.....♥ ♥ ♥ ♥/5





  • First impression,wow!!Cantik blog ni!!Loading pun cepat! 
  • Widget pun skit je!!! So rasanya tula kut rahsianya??Kan??So blog ni mmg ohsem!! 
  • Blog yg best,padat dgn pelbagai maklumat2 best!!  
P/S : angah bagi....♥ ♥ ♥ ♥/5




  • Blog Purple yg cantik!!suka tgok header..tenung2 manja..ahak...:P 
  • Loading pun laju...best jer..so kalau korang nak tau lebih lanjut just tgok kat blog tu sendiri!! 
  • Jom terjah blog yg ohsem+cantik+purple nie!!  

P/S : angah bagi....♥ ♥ ♥ ♥/5




  • First impression!! ternganga!! Tau kenapa?? sebab header tu lawa sangat!! Simple dan best..satu lagi sebab kaler biru!! 
  • Entri pun best!! Blog yg tak serabut sebab widget sgt sikit!!Loading laju je!!So angah nasihatkan korang2 terjah blog nie!! 
 P/S : angah bagi....♥ ♥ ♥ ♥/5 




  • Blog yg hebat....tulisan pun agak besar!!Maybe boleh edit balik.. or maybe tu trademarknya..:)
  • Suka blog yg suka story2 best..macam blog nie!! Loading pun laju jugak..:)
 P/S : angah bagi.... ♥ ♥ ♥/5 




  •  Blog yg hebat!! Cuma lagu yg agak bising tu je..yg buatkan satu family angah terkejut..:)
  • Wow.siap ada hujan2 turun!! ajar angah boleh?? :D
  • Memang minat dgn KPOP kut?? sebab banyak unsur2 Kpop kat situ..:D
 P/S : angah bagi....  ♥ ♥/5  




  • First impression..comel la blog nie!!ahaha..pastu godek2 laki..wow  ada resepi makanan macam2!! :D 
  • Suka tgok sebab ada macam2 jenis resepi..dn buatkan angah lapar!!!!
 P/S : angah bagi....  ♥ ♥/5 




  • First impression..cantik + comel..ada macam2 cerita best!! :D 
  •  Widget pon tak banyak,so sebab tu la kut loading takda masalah..blog tema biru..suka kaler biru..:Dhaha.. 
  • Followers masih skit tpai takpa..teruskan berblogging!! InsyaAllah..anda akan berjaya!!  



 P/S : angah bagi....  ♥ ♥/5   




  • Blog yg best..macam2 cerita menarik ada kt dalam tu...cuma kelopak2 bunga tu x perlu kut..sebab melambatkan loading blog..:) 
  •  Suka dgn story2 dalam blog anda + anda hebat dlm bercerita!!! :)
 P/S : angah bagi....   ♥/5  





  • Blog ohsem yg terakhir utk direview...cantikkan header tu?? 
  • Rasanya perlu diedit lagi blognya supaya nampak lebih cantik+ kemas.. 
  • Blog yg best jugak..sebab entry yg best.. :D  

 P/S : angah bagi....   ♥/5  


Peringatan : Blog angah bukanlah elok mana pun,kalau nak dibandingkan dengan blog korang,rasanya blog angah lagi teruk kut.Angah cuma nak sampaikan apa pendapat angah terhadap blog korang.Maybe lain blogger,lain pendapatnya..so angah harap korang terima dengan pandangan angah.. :)

6 ulasan:

  1. terharu sebab dapat title blogger top 10. mihmihmih :p terima kasih la ye! :)

    BalasPadam
  2. wahhh. best kena review..

    Nota Comel: Dtg dr segmen 24-jam blogwalking by EmasPutih. Salam perkenalan. Thanks sudi singgah :)

    BalasPadam
  3. Okay trima kasih review blog sy (yg terakhir) :D sy akan perbaik lagi blog sy ^^ thanks so much ♥

    BalasPadam
  4. salam saya eyna. terima kasih angah sebab review blog saya. terharu ^^) InsyaAllah saya akan perbaiki lagi untuk menjadi lebih baik..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.