17 April 2013

I really care



The only way to hide my weakness is to behave as if I don't 

care.But actually,I really care. 




Apakah maksudnya disini?Maybe angah dgn bff angah je yg tau makna sebenar,walauapapun angah nak share jugak.Mungkin ada yg faham.Kadang2 bila kita kisahkan seseorang/hal itu,mesti kita akan buat2 tak kisah...tapi kadang2 ja..
Ya,angah pernah rasa benda2 tu..kononnya kita tak kisah,jumpa buat tak tau...tak amik kisah langsung pasal seseorang tu..tpi dalam hati..betapa angah kisahkan dia,rindukan dia..betapa angah nak sembang dengan dia..:)
Tapi,semuanya dah berakhir dan angah tau apa yg angah buat tu betul..berlakon macam tak kisah..:) dan yg pasti..dia yg datang balik kat kita..betul!! Punyala kita tak sembang dgn dia,kalau jalan pun buat tak tau je...tambah2 time duduk ramai2...lagi la buat mcm tak kenal..
Dan bila dah sampai masanya...dia yg cari kita...means what??Adakah dia dah lupakan segala2nya??Tak..tpi rasanya dia still cari angah,still nak kasih sayang dari angah..:) So ingatlah bahawa kadang2 apa yg terjadi tu,mesti ada hikmahnya...Hikmahnya maybe akan datang kepada anda dalam bukan masa yg terdekat..
Lambat laun,anda jugak akan belajar..ya..semua ni adalah pembelajaran secara tak langsung:) 


p/s : "The only way to hide my weakness is to behave as if I don't care.But actually,I really care."Renung2kan.. 

 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.