28 April 2013

INTERVIEW + KL

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

iNTERVIEW mUZIK..AMACAM?? haha..angah rasa takut,gementar..tapi nasib baik parents angah ada...support angah..haha..so angah nak story skit2 pasal iv tu..

Cadangnya angah nak pinjam alat daripada abg senior angah..tapi last2 minit dia tak boleh nk bagi pinjam..so angah pagi jumaat tu..terus bergegas ke SOKSEK dan pinjam alat dari sekolah....perasaan?? Mestilah malu..sebab selama angah duk kat sekolah tu..x pernah angah main clarinet...tetiba pulak kan..semua org tgok pelik..:)
Tapi tak kisahla..walaupun dapat pinjam alat yg rosak..tpi bantai je la..Haha..sempat jugak angah photostat lagu ASCENTIUM ngn JAUH-JAUH..haha..macam reti main sangat...First2 nak tiup pun dah jadik pelik..dah lama tak tiup...maybe sebab alat tu rosak jugak kot.. 
 

Memang angah reti main alat ni..haha..tak reti pun la..cuma angah rasa dah bosan main alat yg sama...sempat ke angah berlatih?? alhamdulillah..sempatla jugak...haha..bising jugak rumah abg2 tu..haha..angah tumpang tidoq kat situ..lagipun main dua lagu ja..tapi angah prepare satu ja..

INTERVIEW TIME 
 Memandangkan rumah yg angah menginap tu dekat je dengan FAKULTI MUZIK..so awal2 pagi lagi angah dah pergi kt sana..time pegi situ tgok..ada la dua tiga org..haha..rasa macam takut sangat...dah la angah bawak clarinet camtu ja..tak bawak casing pun.. :)

Lepas tu,boleh pulak angah tertinggal IC..ya Allah...so cepat2 angah suruh ayah angah pegi amik..sebab angah dapat turn no2..dan org yg turn 1 tu dah masuk dalam bilik interview dah...tu la..sapa suruh datang awal sangat..haha...
Pastu ada org panggil nama angah..tiome tu dah ramai dah yg datang..so angah dengan rasa gugup..rasa takutnya..angah masuk dalam tu...haha..perasaan??KETAQ gila..
Lepas tu angah diinterview..macam2 jugak la dia tanya...pastu angah main lagu..yg pertama tu oke la..cuma lagu yg second tu...bunyi agak teruk dgn squid merata2..apa tu?? Hanya pemain clarinet je yg tau..haha..alat tu kn rosak??
So lepas tu angah keluaq dengan perasaan lega..lagipun best sebab org yg ada dlam tu adalah PEREMPUAN..naseb baik jugak la...iv tu pon tak fully in English..naseb bek boleh campuq skit..


So tu je lah citernya...haha..resultnya?? Nanti baru diorang bagitau..so sekarang ni angah kena get ready la dengan apa2 saja..so angah dah ada pengalaman dalam interview...first time kut..teringat time oral dengan Teacher Naemah dulu.. :D

*So angah nak ucapkan terima kasih kepada semua org yg membantu angah..
My Family | Abg Aisyam | Kak Dila | AisyaFitriah |Abg2 kt sana | SOKSEK | TUNSYEDBAND | 

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.