21 April 2013

Para Pemenang GIVEAWAY BFF FOREVER*true




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah..akhirnya sudah berakhir GA BFF FOREVER yg angah dan kawan baik angah rancang utk buat...Alhamdulillah jugak sebab ramai yg join...100 lebih yg join...thanks...
 

So kali ni angah nak umumkan pemenang2nya...macam mana angah pilih???Mesti korang tertanya2 kan??Ha..angah pilih menggunakan khidmat adik beradik angah..kami buat cabutan bertuah...haha.tak mau guna RANDOM.ORG..sebab entah la.. 

*Check entry korang punya number kat sini
1.TOPUP RM5  by FIQA
34.
2. 1 tudung x 4 pemenang oleh ERNY
Pashmina : 24.
3 colour brown pashmina :98.
Bawal print : 69.
Selendang :39.
3.JAM tangan  oleh RIEYA
65.
4.Keychain  oleh AKMA
9.
26.

5. TOPUP RM3  oleh SHAKIRAH
74.
93.
6.NOVEL TERBARU  oleh FIK 
48. 


Macammana pulak dengan top refferal??Ha..nasib baik ada jugak..kalau tak angah rasa macam nak biarkan je..tpi dah berjanji...so angah berikan hadiah ni kepada pemilik entry nie..Tahniah sebab jadi top refferal..
Nak kena print screen ke??X payah la kut...tapi secara jujur & telusnya...angah nak bagitau..mmg dia yg menang.. :D 
 Hadiah utk TOP REFFERAL.
 Keychain oleh AKMA
28.



*HADIAH BOLEH DITUNTUT DARI SEKARANG !!SEMINGGU SAHAJA UNTUK DITUNTUT!  KALAU TAK TUNTUT JUGAK,TUKAR PEMENANGLAH!! :)
So kesimpulannya...apa yg angah nak cakap..thanks kepada semua yg sudi join..kepada yg tak menang tu..sory..bukan apa sebab nombor entry korang tak bertuah..maybe bukan rezei korang lagi..kepada yg menang tu  tahniah...

Harapannya supaya lepas ni,tak ada sapa2 yg nak marah2 or bash or nak mengutuk angah oke!! :D harap2 semua berpuas hati dengan keputusan yg angah buat.. :D 

19 ulasan:

  1. argh..nak kutuk lah sebab tak menang.HaHaHa..

    BalasPadam
  2. Salam..
    Alhamdulillah.. rezeki2.. thanx a lot angah!! ^_^
    Hm,mcmne nk tuntut hadiah tu yer??

    BalasPadam
  3. takde rezeki. tahniah pd yg menang. :)

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada pemenang2 semua...

    BalasPadam
  5. nombor 27 takde :(
    tahniah semua :)

    BalasPadam
  6. really..saya menang..no 48..cm tak percaya..hehe..akhirnye dpat gak novel dari org..terima kasih angah..sayang angah..hehe..(^_^)

    BalasPadam
  7. ala...sikit lagi je nak menang...tp x pe la...mungkin bukan rezeki nak menang kali ni...kalo ad ga nanti pasti join lagi...insyaallah lain kali pasti menang..hik3...

    apa pun tahniah kepada para pemenang..nanti sy adkn ga,minta2 la ramai yg join cam ga jejaka

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. saya ada letak nama sponsor kt situ..sila klik utk ke laman webnya :D

      Padam
  9. dah tuntut dah..huhu..thank angah..(^_^)

    BalasPadam
  10. Thanks angah.. ada dapat jugak. Alhamdulillah..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.