28 April 2013

PENDAPAT BLOGGERS

Assalamualaikum dan selamat siang!!!Hurm..minggu ni angah agak sibuk tapi takpa..angah still nak update jugak blog angah ni..:D

Ha..entri kali ni jugak angah nak mintak tolong korang..ye..korang semua yg baca entri nie..Bukan apa..rasanya dah lama angah berblogging..sejak tingkatan satu..tpi start betul2 aktif time 2013...

CARA NAK TOLONG?? 


  • Berikan pendapat korang tentang blog angah,kebaikan,keburukan..apa yg korang suka,apa yg korang x suka. 
  • Ceritakan pandangan korang dekat comment box entri nie,nanti angah publishkan korang punya comment.
  • Harap2 korang jujur + beri pandangan yg betul2.

Kenapa angah nak pandangan korang??Sebab rasanya angah nak perbaharui blog angah..angah nak tau jugak apa yg korang suka..dan apa yg korang tak suka..Dan yg paling penting angah nak tau,blog ni oke ke tak...

Sekian.. 



8 ulasan:

  1. pendapat: errr....Fina rasa blog nie okey sajaa. kemas pun kemas. ringan pun ringan. widget tersusun. sukaaa^_^

    suka: entry2 menarik. kekalkan macam tu. ^^

    tak suka/pandangan:
    - iklan nuffnang yang terapung kat penjuru blog tu. maybe angah boleh letak button [x] ..so, kalau org nak tgk sidebar, boleh close jap iklan tu. tak laa mengganggu :)
    - kotak komen nie. angah tukar laa setting.. jadi location dy 'popup window' ...so, senang org nak post komen takyah laa tunggu page loading sekali lagi.. muehehe


    errr. ni pandangan Fina je. jujur dari hati. hehehe. Fina nie bukan blogger awesome pun. angah lagi awesome rasanya. so...Fina mintak maaf kalau pandangan Fina nie tak membantu sangat.

    salam blogger dari iamFyna

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Fina,wow..angah sangat terharu dgn komen yg Fina berikan...:) angah akan cuba perbaiki lagi :D...Fina pun awesome jgak :D

      Padam
  2. pendapat ana la ekk.. blog ni okey.. simple dan kemas.. mudah nak membacam,tak sarat dengan widget.. loading laju.. dan selamat berblogging! :D

    BalasPadam
  3. salam
    AG singgah sini...
    tgk angah post kt fb sal entry ni tadii..
    gedik je nak komen blog org kan,
    okey, AG xsuka dengan iklan nuffnang kat tepi ni..
    emm try angah buat background ceria skit ke... AG nampak kosongg.. maybe angah suka macam ni kot kan.. actually takpe je...header simple, AG suka... =) em xde shoutbox eh? ke AG xperasan.. ni dh alang-alang AG komen blog angah, AG nak jemput jugak angah komen blog AG... =) sory panjangg...

    BalasPadam
  4. Pada pendapat saya blog saudara ni mmg kemas dan terbaiklaa !!

    BalasPadam
  5. salam..erm, pd pndngan sarah blog ni ok jer..tp kalau ade lg wrna yg ceria mgkin lebih ok..:)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.