11 April 2013

Saya Nak Menang Hadiah Dan Di Bloglist


Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just follow blogNabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je senarai hadiah dan segmen ini ditaja tu ya=)

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.

7 ulasan:

  1. done follow...datang dari segmen sama
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    jemput join segmen ni :
    http://www.nurulazieyan.my/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html

    BalasPadam
  2. dr GA yang sama
    good luck
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    BalasPadam
  3. singgah sni sat... :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    BalasPadam
  4. Assalam yop yong
    BK dari kampung sme
    penat mengayuh speda nak ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

    BalasPadam
  5. awesome
    dari segmen yg sma
    http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
    good luck

    BalasPadam
  6. Intercombase - quality translation text any of one hundred forty languages. Agricultural Translation, Energy Translation, Pharmaceutical Translation, Scientific Translation - Summit professional work at a reasonable cost .

    Hungarian Translation: [url=http://www.intercombase.com]Hebrew[/url]

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.