6 April 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini



Assalamualaikum dan selamat siang!!! Apa khabar?? Hari ni nak join satu segmen best...haha..



Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!). Tolong nyatakan anda followers yang ke berapa. 
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini


4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini




tu je syaratnyer...



follower ke 504!! :D

6 ulasan:

  1. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    BalasPadam
  2. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  3. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.