12 April 2013

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

As-Salam

Uzu nak buat segmen ringkas selama 24 jam dari sekarang. 
Start 12 April/8 Malam - 13 April/8 Malam 2013

Syarat :

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

2. Copy banner kat bawah dan link kan ke entry ini..

3. Like fan page ni & Add G+ kat bawah & Follow blog uzu .
  
Hadiah :

RM5 Topup x 6

So apa lagi? Jom join segmen ini. 24 jam je taw !!
selamat menjoinkan diri. Salam

8 ulasan:

  1. Hi , Saya singgah sini dan follow !:)
    Mari lah follow saya pulak !


    http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  2. Menyahut cabaran blog emas putih untuk blogwalking 25 jam.. hehe

    http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  4. Dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  5. datang dari segmen yang sama http://inameowmew.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    jom ke blog personal ina ;D http://nikainaa.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Salam, kita dari segmen yang sama. Singgah dan follow :)

    [ my blog ]

    BalasPadam
  7. knjungan balas ke blog bro..
    tq for visit..
    alang2 dah dtg trus klik follow ...
    enjoy blogging !!

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.