20 April 2013

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira'

Kembali dengan segmen lagi. Kali ni nak minta korang blogwalking dan kenali blogger . Simple je. 


Faedah :
Tingkatkan follower
Tingkatkan kenalan

Syarat :
Follower Aisyah Humaira
Like fanpage Aisyah Humaira di sidebar
Klik [link ini] sampai habis loading *SILA JUJUR
Buat Entry , letak banner segmen dan linkkan ke entry ini
Send link entry ke kotak komen.

Sentiasa Berupdate :
Senarai Peserta

Hadiah :
Review X 5 
Topup RM5 X 2

Pemilihan Pemenang :
Peserta yang paling banyak blogwalking ke blog peserta [topup rm5 x 2]
Random [review blog x 5]

Tamat :
24/4/2013 Jam 10 malam

"SELAMAT BERBLOGWALKING"

22 ulasan:

  1. Blogwalking sini ! Cantik blog :D
    Follow here : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  2. http://ezbil-official.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BW here!! Selamat bersegmen angah!! ^_____^

    BalasPadam
  3. Alja Blogwalking Here ! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  4. Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  5. blogwalking sini.. :)

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  6. singgah dari

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    segment yg sama

    BalasPadam
  7. Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  8. Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama :)
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  10. Fina singgah sini lagi .. heeee xD blogwalking dari segmen yg sama ^_^

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yang sama :)
    http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  12. salam perkenalan..blogwalking here! dr segmen sama..btw,done follow kamu..selamat berblogging ^__^

    http://wan-sarah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  13. shad bw dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html
    already follow sini

    BalasPadam
  14. dari segmen sama :)

    http://quraistory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  15. Dari segment yg sama.. Rajin2 dtg la singgah blog sy n follow.. :)

    http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/2013/04/log-in-dlafee-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  16. Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
    http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  17. dari segmen yang sama,blogwalking here :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  18. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  19. singgah dan follow dari segmen yg sama :)
    mind to follow me too?
    :)

    http://www.hanasays.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  20. Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  21. done follow
    dr segmen yg same...

    http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

    BalasPadam
  22. bw here ! all the best !!
    jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


    join ni jugak. hadiah gempak giler !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.