29 April 2013

Thanks Membantu!!



Assalamualaikum dan selamat malam rakan2..Nampak tak apa yg pelik dengan blog angah??Actually tak la pelik sangat pun..just angah edit2...haha..saja nak tukar kaler blog..


Tapi biasalah bila nak edit..mesti macam2 masalah yg datang..secara jujurnya angah puas hati dengan susunan dalam blog ni..ya..sapa tak puas hati kalau sendiri yg edit??
Angah ada jugak minta tolong dekat seorang BLOGGER FAMOUS..nak tau sapa??

Alhamdulillah..Kak Mia dapat selesaikan masalah tu..sayang Kak Mia..haha..so kalau ada apa2 lagi angah akan tanya dia..ya..seorang blogger hebat..taraf yg lebih tinggi dari angah..So kalau korang ada masalah bolehlah ke blognya utk tanya apa2..

So setakat tu je la..ha!! Satu lagi..jom join SEGMEN BLOGLIST MEI DJH!! 
 
 

5 ulasan:

  1. sama2 angah... happy blogging..

    BalasPadam
  2. entri balasan dari kak mia http://www.mialiana.com/2013/04/bantu-blogger-edit-blog.html

    BalasPadam
  3. @Mia Liana Thanks kak mia!!! Seronoknya ada entri utk saya!! :D

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah angah berjaya juga edit dan dengan bantuan kak mia sekali..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.