12 Mei 2013

Alexa Rank BLOG DJH??



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers...update kali ni angah nak story pasal RANKING ALEXA blog angah..ya..alhamdulillah...sentiasa meningkat..syukur sangat..walaupun baru pasang widget tu tahun ni...ranking naik..walaupun skit..so jom kita tgok..


|
|
V

|
|
V


|
|
v

|
|
v
|
|
|
v
|
|
v
|
|
v
|
|
|
v
|
|
v
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
So ranking yg terkini adalah seperti kat bawah ni..naik mendadak?? tak la jugak..sebab ad antaranya yg angah tak sempat nak printscreen..so ranking terkini adalah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



RANKING DUNIA : 373526
RANKING MALAYSIA : 3814

Syukur sebab semakin turun..maybe ada blogger yg tak amik kisah sangat pasal ranking ni kan?? tapi bagi angah..ranking ni penting sebab menunjukkan prestasi semasa blog kita..walaupun tak la sehebat mana...tapi yg penting ada peningkatan..bagi angah peningkatan yg penting :D

sekian..seronok tgok makin naik ranking nya..

9 ulasan:

  1. tahniah yer angah.. teruskan usaha, maintain wat entri, mesti akan turun lagi ranking tuh.. jemput gak melawat blog cikgu yer..

    http://www.cikguhailmi.com

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah rezeki angah tu..cik akak tumpang gembira juga...tapi cik akak memang tak kenal apa itu elexa..hihi..nanti ada masa boleh tak terangkan maksud tersurat alexa nie...nama p[un sedap..mesti maksud pun menarik :)

    BalasPadam
  3. Cik akak datang nak jemput Join GA cik akak...


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    BalasPadam
  4. tahniah!!!:) deno entah nombor berapa.. hehe

    BalasPadam
  5. Macam mana nak tengok benda nie? Makin kecik nilainya makin ok ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'a...makin kecik makin elok la...kira macam ranking..

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.