12 Mei 2013

ANDA SUDAH DIREVIEW BLOG PERCUMA

Alhamdulillah..akhirnya sempat jugak REVIEW 10 blog terpantas dengan percuma..tak perlu bayar!!*selama ni perlu ke??entah la..so korang terjah lah blog2 kat bawah ni...macam mana? klik banner utk terus ke blog2 tersebut..




First2 angah tgok..rasa macam biasa ja blog ni..rupa2nya..wow..entry best...menarik betul entry2nya..pastu loading pun laju je...senang nak blogwalking..!! :D so lepas ni mmg angah akan selalu blogwalking ke sana la..:) so kesimpulannya blog ni ohsem!! :D


First of all..blog ni nampak simple..walaupun simple...tapi bagi angah best..sebab senang nak blogwalking..sambil godek2 blog ni..widget pun skit...so senang sangat nak terjah..so apa yg angah nak kata lagi adalah teruskan berblogging!! :D


Perkataan yg sesuai utk blog ni adalah COMEL..suka tgok bila cursor tu bergerak pastu ada keluar gambar comel tu..pastu susunan widget dalam blog pun sangat best..dengan story mory lagi..wow..angah sangat suka!! sure lepas ni angah akan terjah selalu!! :D


Blog yg best..masuk2 blog tu.terus rasa tenang..nak tau kenapa? korang kena la terjah dulu blog tu..widget pun skit..menyebabkan loading blog jadi laju!! BRAVO..teruskan berblogging..:D


Blog yg best...siap ada lagu lagi tu.!! loading pun laju!! BRAVO!!Cuma bagi angah lagu tu agak mengganggu..sebab tak boleh nak slow down.volume..:( tapi overall best..entri2 pun menarik sangat!!so kesimpulannya angah suka!! :D





Apa yg angah nak katakan adalah BLOG ni best..walaupun tak banyak benda2 menarik..maybe sebab terlalu simple? tapi takpa..angah tgok pn followers asih skit..tapi takpa jugak..sebab followers tak melambangkan apa2 kalau entry kita best..betul tak?? ke tak betul? entah la..so teruskan berblogging ye!! :D


Arghhh..kenapa jerit? sebab blog ni sangat ohsem..angah suka blog ni..cer korang tgok..macam2 info menarik ada dalam ni..susunan widget pun menarik sangat!! apa yg angah nak kata lagi?? dah tak tau..sebab blog ni nampak perfect :D


First sekali ingat ke ni BLOG apa..ingat ke blog personal ke apa ke..rupanya blog tentang hotel kan?? angah pun taka tau la nak kata apa..sebab tu macam laman web hotel ja..agak menakutkan utk review..satu lagi betulkah tu linknya?? angah rasa macam salah masuk ja..tpi bila tgok2 balik..mmg tu pun..entah la..tapi apa yg angah nak kata cantik hotel2nya.. :D


Blog yg ohsem..menarik utk diterjah..header tu sangat COMEL!!!sangat kalerfull..apa yg pasti blog ni sangat menarik di mata angah utk diterjah...godek2 entri lama...semua tu mmg best..so teruskan berblogging..:) 



Rasa macam pernah review dulu??ha..tapi takpa la kut..sebab angah tgok blog ni mmg sure best..widget pun tak banyak..so tak la serabut sangat..dan sebab tu la laju je loading blog ni..tak lambat!!header tu plak comel...:D suka kaler BIRU :D so kesimpulannya blog ni best!!


And the last is..blog DJH bukan lah cantik sangat..kalau angah review blog angah sendiri?? sure teruk..yer la tgok header..simple sangat..pastu widget pulak berterabur..entahla..nak kena edit lagi ni..mesti makan masa...so apa yg angah nak cakap adalah blog2 kat ats ni semuanya ohsem sangat!! :D

13 ulasan:

  1. salam jejaka hangat lagi hensem ---> sila jgn percaya.....

    adehhhhh dehhhh...menggigil lutut dan jejari ini....terima kasih banyak2...bohot2 syukria inspektor sahab.....syukran2.....

    nak senyummmmm selebar yg mungkin....hehehehe

    BalasPadam
  2. alahaiii jangan la puji lebih2 angah, sikit2 takpe :D
    btw thanks sbb sudi review blog buruk sy.. blog2 yg lain memang OSEM.. :)

    BalasPadam
  3. cantik blog dyorg..a good review by then :)

    BalasPadam
  4. tahniah pada yang di review...

    BalasPadam
  5. Jmput join http://izza-sakura.blogspot.com/2013/05/segmen-bloglist-by-wanmuna.html

    BalasPadam
  6. tenQ sangat2 sebab sudi review blog kite yg terover Purple. masih kekurangan dalam berblog sebenarnye. hehe

    BalasPadam
  7. eh kejap angah! nak tanye cket. hehe.. apsal blog yg warna pepel tu widget die nampak cam bertindan?? sebab bile saye bukak kat laptop ni, takde pulak nampak macam tu??

    BalasPadam
  8. and again, i wanna say thanks sangat2 sebab sudi review blog saya ... sila jenguk entry ni jap:

    http://isyapurple.blogspot.com/2013/05/thanks-sudi-review-blog-burok-ni.html

    BalasPadam
  9. Aaaaaa! Thanks sbb sudi review blog nieza...aaaaa! Nak jerit lagi xD

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.