16 Mei 2013

AWAS!! MAKANAN TERSEDAP DUNIA



Assalamualaikum dan salam sejahtera.AWAS!! kepada sape2 yg kenyang kalau rasa yakin nak tgok lagi kat bawah ni..boleh la.. entahlah..kalau yg takda apa tu..jom tgok sama2 :D



KERA BAKAR DISALUT MADU

Makanan yg sangat sedap kononnya..tgoklah muka binatang tu..sedih? gembira? entahlah yg penting..korang suka? suka ke? angah surely takkan suka!! :(




OTAK HARIMAU BERSAMA DAUN

Nampak macam sedap..ala2 mentah..kalau makan tak ke terpercik nanti? habis kat muka??entahlah..yg sure korang mesti nak kan?? nak ke tak??




SATE %$#^#%&

Tak tau nak describe macam mana..nampak macam ular yg kecik tapi?kadang2 nampak macam something $&$* ja..entahlah..nak rasa? angah syorkan tak payah la..kalau nak jugak..entah la.. 


MENTAH RATAH

Kadang2 kalau makan makanan dalam mentah2 pun sedap jugak!! YER KE?? entahlah..angah tgok akak tu sedap ja makan..ish2..kalau angah baik goreng dulu..ni siap ada bulu2 lagi..KEPALA pun still ada kat situ!! advance la AKAK ni..




TIKUS SALAI

Ha..yg ni baru nampak sedap..Sedap ke?? entahlah...tak terliur pun sebenarnya...angah lagi sanggup makan sayur2 hijau..daripada makan benda alah ni..tapi buat masa sekarang ni...sayur2 tu angah tak makan..angah just makan lauk2 macam ayam.. :)



KEK BESDAY

Yg ni pulak?? korang suka?? bagi angah..angah sangat suka..even dah lama tak makan kek..rasanyala..siap ada strawberi lagi..wow..sure sedap sangat!!



SATE AYAM

Wah..satu lagi makanan feveret angah...suka gila makan sate..tapi tak la makan selalu...cuma time ada duit lebih ja...haha...angah suka sate yg gemuk2..pastu cicah kuah!!! best2 :D

So yg mana satu makanan feveret korang??Hahah..korang pilihlah..nanti angah bagi...haha..lawak ja :D

Sekian..
 

9 ulasan:

  1. perghhh!!. tak selera aku nak makan jap g...

    BalasPadam
  2. Ee, gelilah tengok gambar yang awal-awal tu. Rasa nak muntah pun ade..

    BalasPadam
  3. hahaha , 2 mkanan jer yang bule telan , yang lain nak tengok pun tak lalu ! haha

    BalasPadam
  4. eee..seram giler mkn mknn mcm tu..nk muntah pn ada..

    BalasPadam
  5. sib baik baru lepas makan..

    sate ular tu..mmmmmm

    BalasPadam
  6. eeee geli gelemannnn aku !

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.