21 Mei 2013

BENDA PELIHARAAN



Assalamualaikum dan salam sejahtera..apa khabar readers? angah?? alhamdulillah..sihat2 sejahtera..minggu ni angah aga sibuk..sampailah habis bulan ni..ish2..apa yg sibuk sangat tu?


Wow..ni adalah benda peliharaan angah yg terbaru..!! :D haha..saja nak share..comel kan?? bela dalam henphone oke la tu kan?? nama pun POU..so nampak sedap la jugak :D


ni adalah imej terbaru POU seminggu yg lalu...yg hari ni punya...nantilah angah tunjukkan..comel kan?? macam ahli sihir kan?? duit dah beribu2..tapi still level rendah.nak kena improve lagi ni!! :D

haha.sekian..

Riang ria..di pagi..
 

8 ulasan:

  1. hahaha rumah aku memang giler main ni selepas candy crush tu.

    sampaikan kakak aku yang tudm pun main pou ni dek terpengaruh dengan anak2nya :D

    BalasPadam
  2. wah angah pun dah main game pou ye.. nanti sy pun nak update entri pasal pou jgk la.. boleh kongsi2 pasal alien kita nih :D

    BalasPadam
  3. aku pun main. tp duit aku tak byk cm ko. cume level tggi dr kau. hehe

    BalasPadam
  4. tak pandai main2 game ni..asyik kalah je..hehehe..

    BalasPadam
  5. kenapa tak buang taik tu? hehe :D
    FD punya serba pink :D

    BalasPadam
  6. Hai, 1st giveaway ain dah start.. jom join GA ain ni.. ade 30 hadiah menanti anda! :"D

    http://nurainothman.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-nurainothman.html

    BalasPadam
  7. game nie bestt comel jek si pou makan pon kuat makin tinggi level makin kuat makan makin kuat membuang

    BalasPadam
  8. Saya baru mau coba main game ini. Tapi baru mau belajar.
    Salam kenal dan sukses selalu
    Salam wisata

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.