1 Mei 2013

BLOGGER POPULAR???BLOGGER CIKAI????

Assalamualaikum...urmm..pagi2 lagi dh sibuk update blog..haha..bukannya pa..selalunya bila pagi2 ni..idea akan dtg..betul ke????

Apa yg angah nak cerita adalah tntang BLOGER..apakah itu?... rasanya semua org tau kut....rata2.. pembaca sekarang ni mesti adalah blogger...tak kisahlah newbie...mcm angah atau...otai mcm...sapa2 je la...

What can i see adalah...ada blogger yg nak sangat followers dia beribu2...tapi bila buat entry..hampeh je..means tkda kualiti..angah tk cakap yg entry angah berkualiti..cuma atleast angah try jugak..tpi sesetengah blogger ni...asyik nk tambah follower je...ataupun nak jadi Popular...

Sesetengah pulak...suka sangat nak menang dlk segmen/ Ga...selalu sangat join sampaikan bila kita nk blogwalking...mencari entri2 terbaik..yg kita jumpa hanyalah entri Segmen.....

Menambah follower tu angah tau penting..ye la kalau kita dah follow so...mesti senang nk blogwalking kan?.. tapi sepatutnya kena ada jugak entri2 best..barulah senang+ ramai org nak terjah blog korang...

SEBENARNYA angah tak kisah pun kalau blog seseorg tu..takda entri berkualiti...cuma yg angah risau kalau2... org naik jemu bila tgok blog tu asyik dengan entri2 mcm GA\ segmen...

Melainkan kalau blogger tu sudahpun mempunyai pembacanya sendiri...kalau macam tu..tak apa..lagipun kita dah ada tapak sendiri dalam blogging ni....so apa pun yg kita post..readers tetap akan baca...tak gitu2?..

Entri ni bukanlah nk burukkan mana2 blogger..cuma angah just nk nasihat...angah pon bukannya hebat mana pun..still merangkak lagi dlm dunia blogging..nasib baiklah ada senior2 blogger yg sanggup ajar angah..bantu angah...

Nasihat just utk diri sendiri+ mereka yg baru berjinak2 dlm dunia blogger..a.k.a blogger newbie....

Sekian...

P/s : angah just beri pendapat..korang pun boleh bgi pendapat jugak...komen je...

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 ulasan:

  1. Arol pun sependapat dengan angah jugak. Arol lebih suka blog yang ada pelbagai entri, baru seronok nak datang selalu, baca & komen. Tapi mungkin tujuan dorang blogging semata-mata nak join giveaway/segmen, so kita tak mampu halang. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul jugak..ada jugak blog yg dikhaskan utk GA/SEGMEN.. :)

      Padam
  2. harap2 kak mia takde lah macam tu.... tak mahu tau!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak mia takdanya macam tu..kak mia blogger best,caring.. :D

      Padam
  3. Balasan
    1. sory la..bukannya mengata kepada sesapa pun..random ja.. :D

      Padam
  4. Wahh haha, terasa sikit la. Kite ade buat segmen tapi rasanya ade jugak buat entry yang best best, hehe.

    BalasPadam
  5. Baru nak belajar :) tapi peringatan yg bagus ...thanks

    BalasPadam
  6. Agaklah...
    kekadang suka terjah blog orang nak baca cerita-cerita baru. Nak tambah ilmu dan pengalaman.
    Tapi kalau penuh segment jer, nak follow watper... huhuhuhu

    BalasPadam
  7. jangan juga masukkan lagu dalam blog...huhu..xsesuai.!

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.