18 Mei 2013

CHEKOBI vs TEST LESEN


Assalamualaikum dan salam sejahtera..Alhamdulillah..masih lagi kita bersama..angah still boleh lagi berupdate2 entri..haha..so kat sini angah just nak share dgn korang...
|
|
|
|
|
|

Nama kucing ni adalah CHEKOBI..kenapa nama camtu? Ha..saja angah yg letak..sebab ShinCan kan suka makan keropok Cekobi..so angah bubuhla nama tu..haha..angah sayang kucing ni..btw..kat rumah angah tak la ada seekor je kucing ni..ada berbelas2..tapi yg ni suka tidur dgn angah..dan yg penting....kalau dia tidur dgn angah..dia akan kejutkan angah bangun tidur..kul 6.00 pagi..! :D

Satu lagi gambar yg agak happy..haha..akhirnya.. :Dnak tau apakah??? sila tgok kat bawah ni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Mesti ada yg gelakkan?? haha..btw...angah baru je nak amik lesen..kenapa lambat sangat?? sebab ada masalah..tak perlulah kot angah ceritakan..so bila nak amik lesen tu..kenalah masuk ceramah2 semua tu...actually..sangat2 best...??? haha..best..dan yg penting angah dah lulus dah..so sekarang ni dah dapat dah lesen L...:)

So rassanya tu je la..yg boleh gembirakan angah buat masa ni..jangan gelakkan angah sebab dapat test result yg agak teruk tu!! :D oke apa...haha...takpa2..angah tak kisah..sekarang adalah masa utk kita bergembira...mana tau lepas2 ni dah tak boleh nak ketawa dah??

Sekian..
 






8 ulasan:

  1. tahniah angah,, muja tumpang gembira,, :D

    BalasPadam
  2. tahniah moh la terbang ke blog den entry terkini http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/2013/05/1st-time-interview-ipg-yihaaa.html

    BalasPadam
  3. comelnya kucingtue sedih plakkucing aq yang dr 7 ekor sampai hilang smuyg latest hilang konan nama dia ank kucing tue http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/2013/04/konanimstill-hoping-that-you-will-come.html

    BalasPadam
  4. alalalaaa comey arr kucing tu. nyenyak tidow agaknye. hehehe
    btw, congrats sbb dh dpt lesen. >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.