11 Mei 2013

INSAN BIASA







Assalamualaikum dan salam sejahtera readers..aduh..sory sangat kepada pemenang review tu..angah tak sempat nak review sebab hari ni angah sibuk + macam2 halangan nak guna LAPPY..
Pagi tadi angah kena bangun awal pastu bersiap2 nak ke MRSM adik angah dekat KULIM..MRSM PDRM...pastu bawak dia outing kat GIANT kulim plak..lepas jalan2 pusing2 kat sana...balik rumah..ingat ke nak rehat tapi tak boleh pulak..ada org datang rumah..
Pastu kalau time2 ni..kakak angah ada kat rumah..so masa utk angah berON9 adalah tersangat kurang...so akhirnya angah sempat nak update entri hanyalah SEKARANG!! kesiankan??:(

 Tapi takpa..angah still nak review korang..!! nantikan entrinya!! thanks kepada semua yg dah lama support angah!! doakan kejayaan kita bersama.. :D

Sekian..

*tgh download aplikasi BLOGGEROID..BLOGGERDROID dah lama ada...
 
 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.