10 Mei 2013

PEMENANG REVIEW BLOG PERCUMA



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Ingat lagi tak entry ini??Dalam entri tu angah ada kata nak REVIEW BLOG yg ohsem..dan paling pantas...nak tau keputusan nya??Ni lah resultnya..10 blog terpantas...senarai ni disusun mengikut kepantasan seseorang blogger tu komen dekat entri tu...so..sepuluh blog teratas dapatlah REVIEW blog dari angah!!

Kepada yg tak berjaya tu..takpa lain kali boleh join..sebab angah mmg suka REVIEW2 blog ni..selain dapat rakan baru..dapat jugak promote blog korang..lagi satu dapat tau tentang widget2 baru dan best...senang kata dapat ILMU baru la....tak sangka ramai yg join... 

  1. http://kieraznddin.blogspot.com *
  2. http://dila79inperson.blogspot.com *
  3. http://ezbil-official.blogspot.com/ *
  4. http://syasya-husnina.blogspot.com/ *
  5. http://isyapurple.blogspot.com/ *
  6. http://www.nieyxzha.com *
  7. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com  *
  8. http://www.nurizpalace.com/  *
  9. http://ihazaliza.blogspot.com *
  10. http://www.manifestasisanubari.blogspot.com/ *
  11.  www.dikribo.in 
  12. http://deemataque.blogspot.com/
  13. http://cyanxkamo.blogspot.com
  14. http://belogmolly.blogspot.com/
  15. http://dingraphic.blogspot.com
  16. www.mohdzuhri.com
  17. http://neynaproperty.blogspot.com/ 
  18. http://wan-sarah.blogspot.com/
  19. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/  
  20. www.cikfie.com
  21. http://budaksukavanilla.blogspot.com/
  22. http://najahmustapa.blogspot.com/
  23. http://lovelytasya32.blogspot.com/ 
  24. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/
  25. http://coretanhatikathy.blogspot.com
  26. http://mylife-fa.blogspot.com/ 
  27. http://dieja-chocolatelover.blogspot.com 
  28. http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com 
  29. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/ 
  30. http://lelakiini89.blogspot.com
  31. http://angellovesoldier.blogspot.com/ 
  32. http://sabghina.blogspot.com/ 
  33. http://speedfreaktanthrum.blogspot.com 
Bila angah nak review?? ESOK PAGI ANGAH PUBLISH entry tu..tu pun paling awal..oke??In sha Allah..so thanks kepada yg join!! :D

 

12 ulasan:

  1. makseh angah..cik akak tercalon tu tu...tu yang sayang tak singgah sini..hihi...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah . Ina tercalon :D

    BalasPadam
  3. Thanks angah..u memang ohsem boy!

    BalasPadam
  4. thanks khairil huhu ada gakaktiviti nak isi pencen muda nie huhu lps nie nak further study dah wish the best 4 our future

    BalasPadam
  5. Ala, lambat sangat.. Huhu.. Tahniah semua..

    BalasPadam
  6. tahniah kpd top 10 hehe :D

    BalasPadam
  7. yeay..kathy ke 25...tqvm angah..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.