2 Mei 2013

PENGUMUMAN DJH #1



Assalamualaikum dan selamat hari khamis...hurmm..apa nak cerita?? Ha...angah just nak gitau kat korang yg angah nak buat segmen simple2..tapi tajuknya tak ada lagi...tapi insyaAllah angah akan buat...
Para sponsor pun angah dah cari..alhamdulillah..tak la ramai sangat...dan yg penting..syarat yg angah kemukakan kali ni sangat senang..hanya like fanpage + follow blog saja...kalau korang dah pernah join GA/SEGMEN yg angah pernah buat..sure tak perlu runsing..sebab ada sponsor yg sama..means korang dah follow diorg dah pun..
Walauapapun angah still harap korang boleh jujur..ye la..segmen yg diadakan untuk eratkan silaturahim..sesama blogger...tak perlu la kita bohong2...dan yg penting...insyaAllah semua sponsor akan berikan hadiah + tak akan lari dari tanggungjawab..

SO THE QUESTION IS :

KORANG NAK JOIN TAK??

komen please..

and satu lagi...angah just nak cerita tentang mengejar ranking blog..angah bukannya mengejar semua tu..SEO pun angah tak tahu apa benda...angah just sharing apa yg perlu + saling menghormati sesama blogger...
SEKIAN...



 
 

9 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.