7 Mei 2013

REVIEW BLOG :D


Assalamualaikum dan salam sejahtera BLOGGERS..okeylah today angah nak REVIEW BLOG2 pemenang utk salah satu GA yg angah jadi sponsor..alhamdulillah..sudah selamat review 5 blog pemenang...apa yg angah nak kata semua blog2 ni ohsem sangat!! jomterjah.. 


Sebuah BLOG yg comel..cun dan cantik sekali..sebab apa??ye lah..susunan WIDGET yg simple dan menarik..dengan ada hujan2 turun..tu best!!Kalau ada macam2 entri yg lagi menarik mesti lagi ohsem..SO korang2 semua yg bosan..tu jom terjah!! just klik banner je!! :D
 : 3/5 Bintang



First of all..menarik!! interesting..Cantik blognya...entry2 pun menarik sangat...nampaknya angah akan selalu terjah kat situ la!! :D dah berjaya menarik minat angah untuk tgok segala entri2nya..!! :D wow..klik header utk terjah!!
: 4/5 Bintang 



Satu lagi blog yg OHSEM..rasanya dah pernah review dulu..tapi kali ni angah rasa ada banyak benda2 cantik dan menarik!! suka headernya...tgok header angah..simple sangat kan??ahha..teruskan berblogging..in sha Allah pasti berjaya juga!! :D tekan header utk terjah..
: 4/5 Bintang 






BLOG yg ohsem..kalerfull sangat...first impression..blog siapakah INI?? lawa..dan bila godek2 lagi..mmg best..Susunan Widget pon oke..tak terlalu sarat..in sha Allah akan berjaya juga!! So jom kita terjah ramai2...klik banner..

: 4 Bintang 






BLOG YG MENARIK!! sangat best..sebab ada banyak entri2 best..lagi satu kaler yg menarik..daripada nak mengantuk..terus rasa segar...:) widget menarik..apa lagi nak cakap..??sebab semua best sangat :D..nak terjah?? KLIK BANNER..

: 4/5 Bintang

BLOG DJH
Sebuah blog yg ringkas dan masih banyak perlu diperbaiki..still baru dalam dunia blogging..minta semua blogger beri tunjuk ajar dan nasihat juga :D
: 2 Bintang :D

Sekian :D 



7 ulasan:

  1. wah hebat...nanti review belog cik akak pula..hahaha...memang tak tahu segan cik akak nie..hahaha...

    BalasPadam
  2. angah, tak bleh nak terjah..header blog 2,3 & 5 tu takde backlink ke blog diorang ler..huhu..angah tak terbubuh link tu.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh..camna boleh lupa plak..haha dah betulkan balik dah!!

      Padam
  3. Nak terjahlah lepas nie.. (^_^)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.