19 Mei 2013

SAYA JADI PENYANYI



Si A : anak pakcik dapat kat mana?
Pakcik : Uitm..
Si A : owh..amik kos apa? dapat kat mana?
Pakcik : amik kos Muzik..dapat kat Shah Alam.. 
Si A : oh..anak pakcik jadi penyanyi la kan? sedap ke suara?

Assalamualaikum dan salam sejahtera..still lagi dalam mood UPU..+ result..baca dah dialog kat atas tu? hurm.. itulah dialog siang tadi yg angah dgr antara my father dgn sorang mamat kedai komputer..well..pegi kedai tu sebab nak print barang..dan selesai dialog tu angah just buat muka selamba ja..

MUZIK bukannya semata2 jadi penyanyi..bukan semata2 nak jadi popular...yg tu ja mamat tu tak faham..kesian kan..asal sebut DIPLOMA SENI MUZIK mesti penyanyi..ish2...tak semestinya..yg tu kalau seseorang tu pilih vocal..angah?? angah tak mau la..suara bukan sedap pun..walaupun dulu pernah jadi tekong nasyid sekolah..haha..:P tak mau2..

Angah pilih instrument...instrument apa?? nantilah angah ceritakan..sebab angah still kompius nak amik instrument apa..so nantilah decide asalkan angah dah buat pilihan yg angah rasa tepat dan padat..haha..



Ni la surat tawaran..semua butiran ada kat situ..perasaan?? tak sabar..haha..agak excited tapi memikirkan macam2 benda nak kena sediakan..dan yg paling penting..DUIT!!so..angah kena jimat2 dulu la :D haha..oke2..itu ja yg angah nak ceritakan..

Sekian..

 
 
 
 

8 ulasan:

  1. Paham paham.. Paham sgt cos abang skrg degree in music jugak kat Unimas :D Majoring in double bass and minoring in keyboard. Awak, sedia pen ngan eraser yer, tak yah bawak pen pun jadilah. Banyak main ngan music notes. Hehehe. Good luck :D

    BalasPadam
  2. tahniah... =)

    orng dah terbiasa..bila dengar muzik = penyanyi..hehe..
    tu je orang akan pham..

    BalasPadam
  3. angah, yuran angah berapa eh? sebab td nawwar baca kat halatuju yuran lain2 eh? ni saja je nak tau. tolong bgtau kat cbox nawwar kay. tq ^^

    BalasPadam
  4. Tahniah dik angah,....lepas nie belajar rajin2 :)

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.