1 Mei 2013

Segmen " Saya Nak Header Free " by Cik Sherry






Saya nak header free dari Blog Gadis Berbaju Kurung kerana 

saya perlukan header baru..kalau tak caye..tgok la kat atas tu..:D rasanya yg tu hanyalah temporary..syukur sangat bila ada segmen macam ni.. saya harap sangat dapat/menang..saya nak header yg comel..
Lagi satu,saya sekarang ni baru jer habis edit blog..cuma header je yg saya tak ada lagi.. saya just berharap pihak penganjur dapat berikan saya kemenangan.. *cewah..

InsyaAllah..


9 ulasan:

  1. Kalau nk header simple2 sy boleh buat kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. serius?? saya nak!! tapi bagi saya tgok sample dulu :D

      Padam
    2. Yup :) awak tengok dkt http://thecutestblogontheblock.com/ n cari banner kat bahgian blogger. Boleh pilih yg mana2 awk suka, nnt sy edit letak tulisan or anything yg awk nak, ikut kemampuan sy la ye :D and kalau nak senang add sy kat fb la :Nur Alia Saqina

      Kalau xde yg berkenan n tak jadi mintak sy buatkan bagitau la k, dont worry no offense :D

      Padam
    3. okey..saya dah pilih dah..http://thecutestblogontheblock.com/banners/boo-blog-banner..

      awak boleh try buat??tapi yg tgh tu kaler hijau kan?? kalau kaler biru best la..awak tulis je diari jejaka hangat.. :D

      Padam
    4. Insya Allah sy try. Tapi esok la ye sbb skrg nak tidur XD

      Padam
  2. hehe . in sha Allah . btw , tqsm sudi join segmen sya .

    gudluck =)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.