29 Mei 2013

SEJARAH BERBLOGGING :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers.Nak membebel la pulak..haha..bukanlah..nak sharing je..haha..so apa yg angah nak cakap..angah start blogging time form 3 kut..2010..so angah rasa time tu macam angah sorang je yg ada blog..tapi takla sangat...senior2 angah ada jugak yg ada blog..so angah pun saje la try berblogging...rasa mcam best je..

So lepas2 tu..follower semakin meningkat..tapi angah terpaksa stop dulu blogging..sebab nak amik PMR..so after PMR..time form 4..start balik...time tu angah hanya update entry2 pasal BAND/SEKOLAH/DIRI yg tu je la...dan angah tak tau pun pasal SEGMEN/GA..ye la still newbie giler..

Pastu stop kejap..dan bile naik form 5..sambung balik...sebab boleh bawak lappy gi sekolah..dah la WIFI kat sekolah laju giler...tambah2 time malam..pastu blogging..and then..once again..terpaksa stop balik sebab nak SPM...

Dan start dari lepas SPM sampai sekarang..angah aktif..apa yg angah tau..time lepas SPM tu followers baru 300 lebih je..dan sekarang alhamdulillah..dah 1483 ...bersyukur sangat2..pastu angah pun mula menceburi SEGMEN/GA..dan angah pun buat semua tu..baru angah rasa BLOGGING ni adalah salah satu seni atau bidang yg best bila kita betul2 lakukan dengan betul.

So sekarang ni..bila dah ada pembaca blog rasa macam lebih dihargai..ye la..kalau time dulu2..buat satu entry...takda sape2 pun nak komen..haha...lawak la plak..dan sekarang..alhamdulillah..setiap kali angah publish entri..pasti ada komen..:) thanks you all..

 


Sekarang pulak angah tgok..ramai budak2 sekolah yg dah ada blog..Yg sekolah rendah pun ada..well done...pastu...semuanya..yg angah tgok..lagi hebat dari angah pun ada..cuma apa yg angah nak kata...kadang2 dalam berBLOGGING...ilmu pun kena ada jugak..so kena lebihkan study kat sekolah dulu :D sama macam angah..:)

So apa-apapun..bila kita dah ada ILMU...kalau boleh share la..takda rugi apa pun :D angah pun bukanlah banyak sangat ILMU tentang BLOGGING ni..cuma angah still belajar..dan dapat pengetahuan yg baru..bila setiap kali tgok blog2 anda!! :D

Sekian..

8 ulasan:

  1. Apa perasaan mula2 berblogging ? And rasa janggal tak bila tak ramai lelaki yg jdi blogger ? saja nak tahu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa macam pelik jugak la..sebab tak jumpa pun blogger lelaki..pastu..bila dah lama..baru jumpa :D hehe..ada jugak ajak kawan2 join blogger..

      Padam
  2. heheheh~~ susah kut nak cari blogger lelaki..kah8... :) stiap hari kena beljr utk mjadi lebih baik :)) makin banyk y kita bljr..rasa mkin sikit ilmu y kita ada sbnrnya ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 :D hehe...usaha tangga kejayaan :D

      Padam
  3. seronokkan berblogging? hehehe just like me...dah lama lepas tu OFF kejap lepas tu muncul balik..memory paling sweet bila menang contest dekat xfresh fm pasal blogging la..hehehehe..kbai..blogwalking!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe :) wah..untungnya..menang contest2 gempak :D

      Padam
  4. Follower dari 300 ke 1400+. Bro, seriously, you're my inspiration

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks :) hehe... taklah hebat mana pun :)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.