23 Mei 2013

TAMBAH FOLLOWERS + PAGEVIEWS??



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers...oke2..first of all..angah nak cakap pasal 100 BLOGLIST tu..kenapa angah buat? perlu ke?? ada untung kah??



Oke2.Motif sebenar angah nak buat adalah supaya angah ada 100 blog yg akan angah ikut / baca /terjah dan kunjungi.Mungkin takkan sampai seratus..tapi apa yg penting angah nak ramai sebab lagi senang utk angah tau perkembangan semasa tentang blog! :D
Dapat untung ke??Rasanya first2 angah yg untung sebab korang yg join akan follow blog angah pastu,kena tekan like2 tu..dan bloglistkan blog angah dalam blog korang tapi sebenarnya angah pun akan buat benda yg sama dengan korang..Angah akan tekan2 like..follow blog korang..dan letak blog korang dalam list blog angah..so kira masing2 dapat untung.

Macammana nak masuk dalam bloglist kekal??

Oke..senang je caranya...korang kenalah selalu ikut blog angah..maksudnya bantu angah kalau angah perlukan bantuan..pastu join GA/SEGMEN yg angah buat..tapi ada jugak yg masuk sebab blog yg betul2 hebat dan angah rasa angah patut ikut semua ceritanya..

So korang nak join?? just klik gambar atas tu.. 

Untung2 semua blog yg join boleh masuk!! In sha Allah korang punya  followers juga akan meningkat sekali jugak dgn pageviews :D

Amin..

Sekian..

13 ulasan:

  1. wah kebetulan la.. sy pun dalam proses nak buat 100 orang bloglist skrg ni :D

    BalasPadam
  2. wow ! banyaknye bloglist ! huhu. btw, bagus jugak kan.. >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/5-1o-ciri-lelaki-yang-wajib-kena-tinggal.html

    BalasPadam
  3. uuUUuuu.. ni yg nak join ! :D
    da lame tak wat BW.. huhu

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.