13 Jun 2013

KOMLI OH KOMLI!!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera..hurm..apa nak buat?? angah on9 dekat library oke!! guna  komputer kat situ...haha..curi2 on9..sambil2 tu update satu entry..


KOMLI!!!

Alhamdulillah..angah baru selesai letak iklan komli....macam mana plak dengan nuffnang?? hurm..angah rasa angah perlu untuk curang..dan terus melupakan nuffnang...ye la..setakat ni earning sangat2 CIPUT!!

Angah dah register..pastu dah dapat emel2 dari pihak komli..syukur segala2nya berjalan lancar..so sekarang ni tgok la earning nya plak..haha....





Gambar kolej jati terbakar!!! urm..kolej angah la tuh!!!


Untuk exabytes plak..rasanya angah belum cukup layak utk aply iklan tu..so rasanya nanti la..haha..bila dah betul2 jadi blogger yg berjaya... amin...


sekian..

12 ulasan:

  1. wah best tu...
    senang ke nk apply
    dgr2 syarat nk apply tggi gak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. susah jugak la..kena tunggu diorg aply emel kita dulu..pastu macam2 lagi..tapi in sya Allah..diorg reply secepat mungkin..

      Padam
  2. Assalamualaikum angah. komli ni sama cam nuffnang ye? ajar sheila. sheila takda earning apa2 daripada blogging ni. heeee. kesiannya, teruk ke kebakaran tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. teruk la jugak..ada satu kematian..tapi for sure angah tk masuk lagi situ time tu...alhamdulillah la jgak..:)

      Padam
  3. Sheila dah klik komli angah! hehehhee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..senang je..sheila kena lah aply..kalau tak pon try cari tutorial dari blogger2 best macam emasputih..dgn yg lain2 :D

      Padam
  4. waa macam best je komli ni coz makin ramai yang guna..:)

    BalasPadam
  5. pcl dah apply dgn komli dah dapat pon dan dah pasang pon ikaln2 tu bulan lepas tp simpan semula sbb nak tunggu dan lihat...macam tak serasi plak, btw...teruskan apa yg kamu inginkan...usaha pasti ada hasilnya.

    BalasPadam
  6. besnye..tgh dok pikir nk apply komli ke tak..

    BalasPadam
  7. menankutkan la huhu
    http://www.kucinghitam.net/2013/06/blogger-sex-malaysia-vivian-kena-ragut.html#axzz2VyDdSnxY

    BalasPadam
  8. bloglist tu kucinghitam.com ker hahaha tu indon punya blog la saya .net

    BalasPadam
  9. Kalau pasang, Incik Nuffnang marah tak erk? Maksud saya dye effect status glitterati tak?

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.