14 Jun 2013

Masa depan..

Assalamualaikum dan selamat hari jumaat..hari yg penuh keberkatan..


Alhamdulillah..hari ni angah sempat update entry dari kolej..kenapa??sebab jadual hari ni totally..KOSONG!!!

Haha..hari ni kirenya angah free la..tapi malam nanti ada program..orientasi dengan fakulti..whatever la kan..haha

Apa yg angah nak story la kan..bila angah duk kat fakulti..angah rasa balik feeling macam time dulu..ye..feeling mcm time dengan budak2 band semua..yg mana.laki perempuan boleh sembang sama2 lawak sama2... its like a big family..

Pastu bila semua org practice..instrument lain2... terasa macam Wind Orkestra la plak..hurm..kenangan datang balik..haha..

Walauapapun..angah nk tegaskan kt sini..bila kita belajar muzik..or diploma seni muzik..tk bermakna kita boleh amik mudah ja..means boleh tk pegi kelas la...buat nakal2..shopping sana sini..tak boleh semua tu..sebab kita yg amik muzik ni..tak macam org lain..kita perlukan practice yg byk!! 5 jam sehari..tu paling minimum..sebab tu...antara fakulti2 kt UiTM...fakulti muzik paling lama student ada kat fakulti..


So angah rasa start from now..angah dh kena belajar utk hargai masa..kena buat betul2..bagi dpt anugerah dekan..pastu banggakan parents..in shaa Allah..

Mmg betul..agak sosial skit kat sini..tapi apa yg angah tgok..ada jugak org yg tudung labuh amik bidang muzik..oke what..?? So angah rasa bila kita dlm bidang muzik ni..tk bermakna kita tk perlu buat tanggungjawab utk Tuhan..solat semua tu still kena jaga..


So i think that..angah dah pilih bidang yg betul..syukur...kalau dulu angah ingat angah sorang je dari SBP..rupanya tak jugak...ada 4 org semuanya dari SBP...Aisya dgn Aril dri SMACH...Seri dari TKC...and me..from..SOKSEK..syukur..ada la juagk geng2 pandai..hahaa..opsss..

Sekian..

*alhamdulillah likers fanpage semakin meningkat...followers blog juga meningkat...google plus jugak makin meningkat..thanks readers...






posted from Bloggeroid

4 ulasan:

  1. Seronok nya angah kat situ...apa2 pon cik akak doakan semoga sukses dalam pelajaran :)

    BalasPadam
  2. gudluck ye angah..jom follow KM

    www.kasperskymurah2013.blogspot.com

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.