23 Jun 2013

PALAM +SHAHALAM :)




  Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers..

Okeh..first just nak storypasal hari sabtu yg cukup indah :) sebab apa?? sebab hari ni macam2 jadi..dan totally ohsem la:)
Pagi ni angah bangun awal..sebab nak kena pegi ke PADANG KAWAD yg terletak kat dalam  UiTM induk..so kena gerak awal2..KOKO..so angah join KESATRIA NEGARA..actually dipaksa..:( so takpalah...

And then lepas balik je dari PADANG KAWAD tu..angah terus bergegas siap2kan diri utk pegi PUNCAK ALAM dengan BFF angah iaitu AQILAH :) Pastu jumpa dia..and tunggu bas...tapi malangnya kami tertinggal bas...sebab leka main henset *kau dah kenapa?? hehe..so kena tunggu beberapa jam lagi..sebelumbas utk ke Puncak Alam sampai..punyalah bosan...siap amik gambaq la..haha..biasa la kan..bila geng2 bertemu..so kami jadi gila2 skit :D


Pastu bas pun sampai dalam pukul 2 ptg..arghhh..sangat2 cepat kan?? *dengan fake smile..kami terus naik bas tu..and then terus perjalanan..tautak..apa yg angah rasa...perjalanannya macam nak balik KEDAH..sebab naik highwayla..pastu lalu kut kampung2 la..ladang kelapa sawit la..totally buatkan angah dgn Aqilah tu rasa macam errghh..

So bila dah sampai..jam pun dah pukul 4 ptg..ha?? apa yg boleh kami buat ja??so cepat2 la call AUFA/AZRI/CHILAT/IFFA... pastu pusing2 kat Puncak Alam ni..dengan tgok TANGGA MAUT..hehe..tapi best la...apa ygangah boleh katakan...Puncak Alam ni nampak moden...pastu agak seram sebabtak ramai org..maybe sebab waktu cuti..tapi tak kisahlakan..haha..

Lepas penat pusing2..buat bising..sampaikan semua org ushar pelik kat kami semua...kami pun makan...pastu angah dengan Aqilah pun nak balik dah...pastu tunggu bas...dan akhirnya BAS TAK SAMPAI2!!! apa yg perlu angah buat?? camna nak balik??? aduss..habislah angah...nanti kena tahan dengan pak guard..* polis bantuan?? tapi...syukur..

Angah stay dekat Uitm PUNCAK ALAM!! yeah..haha..ada pengalaman baru duk kat tempat baru dan cantik..hahahaha...tapi bukannya apa..angah takutkalau balik malam2 sangat..nanti jadi benda2 pelik..kan susah?? so lagi baik angah balik esok hari ja...siang2...senang skit...angah pun pelajar Uitm kan??ha..so rasa macam takda bezala dengan yg lain..:)


Sekian :D

6 ulasan:

  1. wow bestnya jeles ni.....haha kami stay kat kampus k.k jak blum jalan2 plaq.....

    BalasPadam
  2. huhu..datang palam tak bagitau..haha..kalau tak bleh jumpe..hehe..sukati je..just kiddim...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala..lupa nak gitau :( haha..kalau saya pgi nanti saya gitau ek :)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.