11 Jun 2013

Penat giler!!!

Assalamualaikum..dan salam sejahtera readers..alhamdulillah..still boleh lagi nak update blog..syukur..

Hurm..rasanya..sekarang ni..angah akan jadi org paling penat..hehe..bukan apa..sebab kena buat mcm2 benda dalam jangka masa satu hari..

Tentang uitm...angah...fakulti bukannya dekat kampus induk..so rasanya mmg kena naik bas..or kenderaan sendiri..mmg mampulah kan???


Haha..btw..untuk principal study..angah pilih Clarinet...apakah itu???? Jeng3...itulah alat muzik yg squidward main...haha...dn dalam kelas tu angah partner dgn sorg budak perempuan..hahah.. tk sabar nk belajar..alat baru...hehe

Sekian..

posted from Bloggeroid

8 ulasan:

  1. kesian pou demam.. mesti tuan dia sibuk sangat sampai tak sempat nak jaga.. btw bestnya dapat main clarinet.. jangan tercekik clarinet macam squidward tu dah la xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe mmg best pun haha..sebenarnya angah baru convert alat ja..sebab tu rasa excited lebih..

      Padam
  2. beznye dpt mengenali alat muzik tu
    yumida pon x reti
    penat yg berbaloi..moga dipermudahkan segala urusan angah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak yumida...mmg best bila belajar apa yg kita suka..

      Padam
  3. what course do you take hehe

    jom singgah http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kos angah?? Jeng3..diploma seni muzik..MU110

      Padam
  4. Yer..agak penat..sebab baru balik rumah kolej..dari pagi duduk kt fakulti..pastu dgn program yg lama sgt..dan sangat BEST..huh..sampai kolej plak dh nk dekat mahgrib..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.