20 Jun 2013

SQUIDWARD TENTACLES??




 Assalamualaikum dan salam sejahtera readers :) apa khabar korang?? angah?? alhamdulillah..sihat walafiat..

So apa yg angah nak bebelkan?? hurm...haha..takde la sangat..cuma angah baru je dapat CLARINET!!! ho yeh...apa tu clarinet?? oke2 so angah tunjuk gambar clarinet..sure korang tau :)



nampak kan?? ha..kalau korang pernah gok citer spongebob squarepants..so mesti korang tau..sebab apa?? salah satu watak dlm citer kartun tu main clarinet jugak!! :)

 


So dekat UiTM ni angah hanya pinjam dulu clarinet ni untuk satu semester..nak beli sendiri??? mahal kut..rasanya nanti la angah beli..untuk sem pertama ni baik angah gun alat fakulti dulu..walaupun angah pinjam..tapi clarinet tu brandnyer.YAMAHA..hoyeh....brand yg sangat2 bagus...hehe..

Tapi...angah rasa angah masih perlu banyak berlatih..ye la..angah tgok ramai senior2 lagi terror...haha..maybe sebab angah baru lagi dlm instrument clarinet..takpa!! angah just perlukan doa dari korang..:) doakan angah berjaya dalam bidang ni!! :D
Haritu..ada la senior angah dua org iaitu abg Iwan..dgn abg Aisyam...datang jumpa angah..pastu bawak angah kuar..tau angah rasa apa time tu?? angah rasa macam dihargai sangat2..sebba angah yg paling junior dekat sini..antara budak2 soksek..yg sambung muzik..so angah rasa macam..wa...bestnya...ada senior2 yg caring..


So malam tu..diorang story kat angah macam2..pasal muzik..pasal dugaan..pasal kehidupan..semuanya diorang explainkan..so malam tu baru angah sedar yg setiap bidang mempunyai cabaran tersendiri :D


sekian..

*update di library INTEC :)

5 ulasan:

  1. sempat lg ye angah..apa2 pun all the best..hargai masa stdy sebab masa ni paling best..macam2 boleh buat.. enj0y.. ;)

    BalasPadam
  2. oh angah amek bidang brkaitan muzik ae. goodluck insyaAllaha ngah boleh buat yg terbaik ^^

    BalasPadam
  3. betul angah..semoga berjaya ye?

    BalasPadam
  4. wahhh sama lah......cehhh but CD ambik kos kokum brass band CD baru jah blajar alat ni.....clarinet haha............

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.