2 Julai 2013

DILEMA SEORANG BLOGGER


Assalamualaikum dan salam sejahtera :) Apa khabar korang?? Alhamdulillah..angah masih lagi boleh update blog :)

Oke..apa yg angah nak cakapkan..kali ni..adalah..angah rindu nak berblog...angah rasa sejak angah sambung belajar ni..makin kurang angah update entry..ye la..sibuk dengan study lagi..tambah2 student muzik macam angah..lagi banyak nak kena practice kan??



So angah rasa macam angah dah lost dalam dunia blog..kalau dulu..angah macam rancak..update entry sana sini...tapi sekarang nak update satu entry pun tak sempat..syukur bila ada gap kelas..so bolehlah angah terkejar2 ke library..pastu update satu entry :D

So angah rasa bila dah jadi macam ni...perasaan nak join GA/SEGMEN pun macam hilang...sebab rasa macam tak sempat nak buat segala2nya pasal GA/SEGMEN tu... 
 


So rasanya semua tu sebab angah takda lappy sendiri lagi..so agak payah nak update entry semua tu..rasanya lepas raya baru boleh nak update macam dulu...sebab ramai yg tanya.. "Bila nak buat GA lgi?? " so apa yg angah jawab....nanti dulu..tunggu..angah nak settlekan pasal study angah dulu...

So blog angah pun akan dinaiktaraf..nak tukar design dengan header..harap2 blog angah kekal cool..dan best ?? :)Amin..so angah harap korang bolehlah tgok2 entry angah sebelum ni...
 Sekian :D


FOLLOW ANGAH DI twitter :D

14 ulasan:

  1. Assalamualaikum angah, takpe. slow2. jangan gopoh2 takut ada yang tercicir karang. heee. header baru? woahh bestnya >_____<

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam :D thanks..insyaAllah..angah akan dahulukan yg mana patut :D

      Padam
  2. dulukan apa yang perlu didulukan yer angah... belajar tu penting kan? semoga berjaya and study smart...in shaa Allah ada masa pasti angah boleh berblog seperti biasa kembali...

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) thanks :) angah rasa mmg patut camtu pon kan?? hha..tapi insyaAllah angah tetap akan jaga blog ni sebaiknya :D

      Padam
  3. utamakan apa yang penting tu dik..klu ada masa terluang insyallah..boleh update entry...ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks :D saya akan buat sehabis mungkin :D

      Padam
  4. tak mengapa.just fokus pada study..

    BalasPadam
  5. utamakn y utama ^_^ smga bjya dik ^^

    BalasPadam
  6. slow2 ye..insyaAllah blog nti pun tak kan terabai.. =)

    BalasPadam
  7. banyak nye "so" dia..heheh

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.