3 Julai 2013

GIVEAWAY RAMADHAN DJH

 

  Assalamualaikum dan salam sejahtera :D So sekarang angah nak lancarkan SEGMEN yg fully disponsor oleh angah sendiri!! :D Sebab apa???sebab angah lebih percaya kepada diri sendiri.. :) *dah kena dah :(



GIVEAWAY RAMADHAN DJH



Syarat2nya :
1. Buat satu entry tentang Segmen ni,letak gambar header angah yg atas ni ^ dekat dalam entry tu.
2.Tag dua org rakan dan pastikan diorang tau! :D
3.Follow blog angah,Like fanpage angah,follow TWITTER angah -------->*ada kt tepi sidebar..
4.Add GOOGLE +Mohamad Khairil  
5.Itu je.Tinggalkan LINK ENTRY anda dalam ruangan komen dibawah!! :D Semua syarat diatas akan dicheck satu persatu!! :D

Segmen ni akan berlangsung sesuka hati angah,s korng kena promote!! Hadiah?? urm..


  • TOPUP RM10/TOPUP RM5/ TOPUP RM5/TOPUP RM10 /REVIEW BLOG/BLOGLIST. 

  •  HADIAH MISTERI!!!

So kata2 dari angah,jom join ramai2...hadiah lumayan pada hadiah misteri tu!! :D


Sekian..

22 ulasan:

  1. http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  2. kathy join
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    p/s:kathy tak follow angah kat twitter koz kathy tak aktif dgn twitter,dah lupa password nak sign in twittier..harap angah tak kisah kathy tak cukup syarat..

    BalasPadam
  3. angah.. nk join gak.. hehe

    BalasPadam
  4. http://www.cikfie.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  5. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  6. Join...

    http://ikajohans.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  7. http://ikalib.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  8. Isyah Join ^^

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  9. join...

    http://sakurayaki.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  10. http://umikasum.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  11. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  12. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  13. http://lienliedot.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  14. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  16. sempoi...

    http://cerciterpanas.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. As salam
    Ninie join...

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    done follow syarat kcuali G+ tak bole add..

    BalasPadam
  20. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    saya takde G+ dengan twitter :'(

    BalasPadam
  21. saya join

    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.