31 Ogos 2013

4 Blogger Review Bertuah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah hari ni angah agak bosan.So siang tadi angah ada letak satu post dekat FANPAGE DJH untuk mencari 4 blogger terpantas untuk blog mereka direview.Alhamdulillah adalah beberapa blogger yg join.Tetapi yg 4 terpantas adalah mereka2 dibawah.

Mari kita tgok :D

Blog pertama : Sebuah blog yg ohsem,bila angah ushar blog tu pada kali pertama nampak macam biasa ja.Tapi rupanya ada perkara luar biasa!! :D Angah tgok blogger ni rajin update entry.Lagi satu,blog ni cantik sangat!! :D
Suka baca entry,dengan isi2 yg menarik.Angah pun try godek2 lagi,rupanya seorang blogger dari Kelantan. :) Apa lagi tunggu??!! Jom terjah blog ohsem ni ramai2!! :) .


Blog kedua : Sebuah blog yg cantik,menarik dan da bomb!! :) Tengok header pun dah gempak kan??!! So sure2 la pemiliknya wanita!!Banyak entry2 menarik.Dan selalu jugak join GA/SEGMEN blogger.
Angah godek2 lagi,apa yg angah boleh katakan,blog ini bermula dari 2013 kan?? Wow satu pencapaian yg bagus!! Angah pun tak macam ni dulu!! :D Jom terjah ramai2!! 


Blog ketiga : Blog yg menarik.Apa yg angah boleh katakan,anda boleh majukan lagi blog anda.Cuba korang tgok header blog tu??!! Nampak tak ke"sweet"an mereka??!! :) Apa yg penting,banyak entry2 menarik yg ohsem dalam blog nie!! :D
Nasihat angah,apa kata hanya letak 5 ke 6 entry sahaja untuk home page.Barulah blog tu ringan skit :D Dan cepat loading!! :D
 


Blog keempat : Sebuah blog yg CANTIK SANGAT2!! Nampak sangat kewanitaan atau keperempuanan bila menjengah masuk ke dalam blog tu!Dengan header yg sebegitu rupa!! MMG CANTIK!! 
Apa yg boleh angah katakan lagi adalah blog ni cantik dan ohsem!! Perlu usaha lebih keras supaya lebih maju di masa hadapan!! :D

Sekian.

17 ulasan:

  1. salam..jemput join 1st GiveAway by adkdayah
    http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html

    BalasPadam
  2. tahniahhhhhhh.... bestnya kena review..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak mia nk kena review jugak ke ?? :) hehe

      Padam
  3. terima kasih angah mereview blog mama... :)

    BalasPadam
  4. assalamualaikum. bestnya dapat review! nanti sheila terjah depa yaaa

    BalasPadam
  5. wah terbaiklah...blog mama pun ada dalam senarai...tahniah mama dan tahniah kepada yang lain kerana mendapat review

    BalasPadam
  6. OK angah..tq sgt2..ooo...sy tak perasan sbb rasa cm ok ja..sy suka byk2 sbb sy suka tgok yg lepas2 tp mls nk klik older post.hehehhehe..terukkan?hehehhehe......TQ angah...akan try buat 1 entry ja perpage..nk tgok cmna...lupa lak kita buat blog ni utk org lain gk nk tgok..tp sy ni kiranya cm syok sendiri lak.hehhehehe

    BalasPadam
  7. alamak..dekat mana nak adjust tu ha..lupa..lupa....

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.