31 Ogos 2013

Keputusan Pendapat Blogger??!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Ingat tak semalam angah ada buat entry untuk bertanyakan pendapat korang.Dan korang kena menjawab,Alhamdulillah adalah jugak blogger yg menjawab pertanyaan angah tu. So inilah keputusannya.


Sebanyak 30 blogger telah terlibat dalam memberi pendapat mereka kepada blog DJH.

  • MENARIK 13 
  • CANTIK 10 
  • SEDERHANA 10 
  •  CERIA 9 
  •  BEST 2 
  •  TERUJA 1 
  •  AWESOME 1

Senarai diatas adalah apa yg telah mereka undi.Alhamdulillah,kebanyakan blogger mengatakan bahawa blog angah ni menarik.Terima kasih.Ramai juga blogger yg mengatakan blog angah dalam keadaan sederhana.Terima kasih jugak. Ini bermakna angah akan berusaha lagi untuk memajukan blog angah di amsa hadapan. :)
Seramai 26 blogger telah terlibat dalam memberi pendapat terhadap BLOG DJH ini.

  1. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com
  2. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com 
  3. http://blogashalya.blogspot.com/
  4. http://ynarazali.blogspot.com/
  5. http://coretanhatikathy.blogspot.com
  6. http://permatacahayailmu.blogspot.com/
  7. http://hadistorm.blogspot.com
  8. http://pape-jer.blogspot.com/
  9. http://kisahhidupteto.blogspot.com/
  10. http://isyapurple.blogspot.com/ 
  11. http://no-ordinaryblog.blogspot.com/
  12. http://medicalchenta.blogspot.com/
  13. http://www.cikyaya.my/
  14. http://syahidahfadilah.blogspot.com/
  15. http://gadismerahjingga.blogspot.com/
  16. http://inikisahsaya99.blogspot.com/
  17. http://zyraroxx.blogspot.com/
  18. http://muhamadnazri15.blogspot.com/
  19. http://shuhaidablog.blogspot.com/
  20. http://azaliaazri.blogspot.com/
  21. http://ciksitimun.blogspot.com/
  22. http://deefiz.blogspot.com/
  23. http://micropage.opera.com
  24. http://akuzealous.blogspot.com/ 
  25. http://afiqsanji.blogspot.com/
  26. http://dokterdayy-sweetblackcurrant.blogspot.com/ 

 Sebanyak 46 komen diberi oleh 26 org blogger.Thanks sangat2. Kenapa angah buat macam ni??!! Sebab angah nak menilai macam mana blog angah pada tanggapan org lain.Dengan buat macam ni barulah kita tau kan??!! :)
Selain tu angah baru dapat berita gembira tadi,bahawa angah dah menang untuk masuk dalam bloglist BLOGGER TERKENAL Mialiana :D Korang nak tgok?? Just klik link ni MENANG 

 Sekian 



14 ulasan:

  1. hihi, pertama, tahniah angah !..
    kedua.. blog angah ni simple, header pun comel je..ceria dan penuh cerita best..
    ikhlas komen dari mama ni.... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks mama :D hehe angah still baru lagi :D nak usaha lagi :D

      Padam
  2. tahniah angah.... kak mia dah terlepas... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks kak mia :D angah pun ambil inspirasi dari kak mia :D

      Padam
  3. taniah...
    alhamdulillah.. rezeki...

    BalasPadam
  4. tahniah.. good jobs angah..
    keep moving ye..


    Entri Baru Update : “Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim“

    BalasPadam
  5. taniah...
    alhamdulillah.. rezeki...

    BalasPadam
  6. blog PURPLE yang menarik >< hihi

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.