16 Ogos 2013

MALAYSIA DIKUTUK??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar?? Alhamdulillah angah sihat senantiasa.Hari ni angah agak happy sebab dapat markah utk subjek AURALL SKILL..alhamdulillah angah dapat markah 49/50..satu je salah..huhu..nampaknya kena usaha dekat pendengaran la plak. :D

BTW angah baru tgok je video ni kt YOUTUBE..yg pasal MAMAT INDON kutuk2 MALAYSIA tu.MAYBE KORANG dah tau.Tapi angah mmg baru tau.Baru tgok.

Bagi angah lawak la.Dengan expresi muka yg sangat2 frust.Tambah2 bila part "BABI" "ANJING" Kalau korang nak tgok,cer try cari.Angah tk letak link kat sini.Sory :D

Kebenarannya.

Tak perlu lah kutuk mengutuk.Ada ke parents kita ajar macam tu?? Ni tambah2 kutuk negara2 orang lain pulak.Mmg tak patut!! Terima je la apa yg dah jadi dkt negara sendiri.Perbaiki diri/negara anda tu dahulu!! :D

Sekian  

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.