14 Ogos 2013

RANCAK BERTEMU


Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers!! Apa khabar?? Rancaknya SEGMEN angah,alhamdulillah dah ramai yg join,so angah nak tambah hadiah!! yeah!!

Nampak tak gambar bawah ni?? ni lah ensemble yg angah buat arytu.Angah dah cerita dah dalam entry sebelum ni,tapi gambar nya tk upload..sekarang baru ada.
Dari hujung sebelah kiri korang AMIRUL : FLUTE,AISYA :OBOE,KHAIRIL aka ANGAH : CLARINET,AFIQ : BASSON. 


Nak tengok videonya pulak?? Korang kena jadi friends angah kt FB,angah dah upload. :D

Bawah ni pulak gambar angah dengan BESTFRIEND angah,yeah.Kawan dari sekolah menengah,sentiasa bersama walaupun berlainan jantina.Kawan sama2 TSB,ORKESTRA TIME SEKOLAH DULU,dan yg paling bestnyer..hanya kami berdua je yg dapat UITM SHAH ALAM,walaupun berlainan kos :D



Haha,seorang perempuan yg baik.TAPI bukannya sebagai GF.Tapi BFF,kawan baik sentiasa.



So apa yg angah nak tekankan kat sini ialah,walaupun kawan baik kita berlainan jantina tapi tak bermakna boleh berpegang2.TETAP HARAM!! Berkawan boleh tapi jagalah hubungan tu!! :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.