16 Ogos 2013

RANKING ALEXA JATUH MENDADAK??!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Update kali ni just tentang blog ni.Angah rasa korang mesti perasan dengan header baru blog ni kan??Macam mana?? Apa pendapat korang??

Angah pilih kaler merah,sebaa angah memang minat kaler merah.Pastu sebagai simbolik angah amik bidang muzik sebagai karier so angah letak CLARINET dgn note2 muzik. :) 



Satu lagi pasal ranking ALEXA.Disebabkan angah dah lama tak update blog sejak bulan jun dan bulan julai..ranking blog DJH jatuh mendadak..daripada 300000 lebih..kepada  1,011,694. Sangat teruk kan?? Itulah yg akan jadi bila korang dah lama tak update.



Tapi alhamdulillah..sejak angah dah mula balik aktif untuk update blog..ranking dah naik..walaupun sedikit tapi tetap usaha yg baik. :D Daripada sejuta lebih tu sekarang dah 988,778. :)



PENTING KE ALEXA NI??

Bagi angah ranking ni penting,sebab ia menunjukkan tahap blog itu.Pastu kita sebagai pembaca jugak boleh tgok blog tu bagus ke tak..atau ramai tak reader daripada ranking tu. :)

Sekian.
 



6 ulasan:

  1. Yup tul tu.. ranking belog aq pun jatuh mendadak...
    tapi nak buat macamana.. kena rajin2 kan diri laa

    BalasPadam
  2. ok la tuh! ade gak dari xde.

    BalasPadam
  3. Takpa dah naik tu.
    Teruslah maju DJH :)

    BalasPadam
  4. masa raya aritu..kurang pengunjung blog
    uv pun sikit..huhu
    salam lebaran

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    BalasPadam
  5. Untuk ranking dibawah 300K blogger perlu bersaing, kena kerja keras untuk kekal bersaing..huh

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.