4 Ogos 2013

REVIEW BLOG HANGAT


Assalamualaikum.



Sebuah blog yg cantik,laju loadingnya dans erba serbi best.Suka bila angah dapat masuk dalam blog ohsem ni.TERUSKAN dengan dunia blogging mu.



Sebuah blog yg ohsem..sangat best..dengan menggunakan kaler pink sebagai kaler temanya.Angah rajin jugak tgok blog ni tapi sebagai silent reader je :D


Satu lagi blog hebat.Yg rajin join GA2 blogger. Sebuah blog ohsem..sebab macam2 info yg ada dalam tu. Selain tu FOLLOWERS ramai..jadi reader pun tentu ramai jugak kan?? hEHE


Sebuah blog yg baru angah tgok.Blog yg lawa dan cool. Dengan loading yg agak laju dan best. Banyak entry2 menarik.



Sebuah blog yg menarik dari segi design.Banyak entry2 menarik dalam blog ni.So kalau nak tau lagi lanjut..just tekan pautan atas tu.:D


Yg ni sure2 seorang yg sangat sukakan KPOP kan?? ahah..blog yg comel dan kiut. Dengan gambar BIGBANG gitu. Keep up the good work.



Sebuah blog yg sangat2 cool.Rasa relaks je bila masuk dalam blog ohsem ni.Korang nak try tgok?? Just tekan link kat atas tu.





Sebuah blog ohsem yg memaparkan gambar perempuan cantik di headernya.Heheh Blog yg ohsem dan menarik dengan follower yg ramai.:D


Sebuah blog yg terhebat.Tgok header pun dah tau kan?? Sebuah blog yg ohsem dan banyak sangat entry2 menarik sampaikan angah tak tau nak kata apa lagi dah. :D


Sebuah blog yg bagi angah "wow". Sangat best.Loading pun laju. Dan yg penting dari blogger lelaki.



Blog yg comel dan kiut miut.Cantik kan?? Korang apa kata terjah je blog ni.Sure blog ni ohsem. :D


Blog yg comel.Tengok header pun dah tau blog yg comel kan?? Banyak entry menarik dan yg penting loading pun laju je. Keep up the good work.



Blog yg dikhaskan utk GA/CONTEST.blog yg banyak join GA/.SEGMEN itu je la kut yg boleh nak gitau.



Blog yg ohsem lagi menarik.Tgok la kan?? Dengan follower yg ramai.Tak sangka sungguh blog ni sangat2 ohsem. Jom tgok blog ni dengan lebih lanjut. Tekan link di atas gambar ni!!



Sebuah blog cantik dan menarik.Dengan latar belakang hijau. Darling pulak. MMg best. Teruskan berblogging insyaAllah anada akan berjaya dalam setiap bidang yg anda ceburi.




Blog CONTEST DAN GA. So apa yg boleh angah cakap teruskan join GA/SEGMEN2 blogger lain. :D


Sebuah blog yg comel dan cun.Dengan tema ala2 KPOP hehe..Walaupun angah tak berapa minat KPOP tapi tetap best blog anda.Teruskan berblogging.



Blog yg hebat dan ohsem ni!! Tengoklah header comel kan?? So sudah tentunya entry dan tuan punya blog pun comel jgak?? ahha.. just tekan link atas header tu untuk terjah blog tu.

 Kenapa angah review blog2 ohsem ni?? Hanya mereka2 yg direview sahaja yg tau.Thanks korang.Dan yg penting sekali lagi..angah nak minta maaf kat korang :D Thanks


 Sekian.




12 ulasan:

  1. wah blog diorang kena review laa

    BalasPadam
  2. Its ok angah.. thanks.. kalau ada giveaway akan datang lagi nanti jgn lupa jemput blog GA ni..hhe ok slamat hari raya ye.. :)

    BalasPadam
  3. THANKS ANGAH SUDI REVIEW BLOG YUMIDA :)

    BalasPadam
  4. Tengs sbb reviem blog saya. :)

    BalasPadam
  5. Its Okey Lorh ~ Btw , Thanks yaa :D

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada mereka yang direviewww..

    BalasPadam
  7. saya nak di review.. ngehehe ^_^

    zyraroxx.blogspot.com

    BalasPadam
  8. tahniah utk blog yang direview...

    sy pun nak jugak di review.. huhu

    www.kertasmerah.my

    BalasPadam
  9. "SAYA MAHU DIREVIEW"
    http://greenhousera.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Saya mahu direview gak.. Thanks..
    www.ahmadhasif.info

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.