17 Ogos 2013

REVIEW BLOG PEMENANG SEGMEN : SPONSOR


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Di kesempatan ada masa yg terluang ni,angah just nak buat review blog!! Yeah!! Macam mana boleh mereka2 ni direview?? Mereka2 ni merupakan pemenang utk salah satu GA yg angah sponsor!! Tahniah!!


1.1 http://www.cikfie.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html
Review pertama adalah BLOG yg ohsem.Antara blogger yg paling rajin join GA/SEGMEN blogger.BLOG yg comel.Tgok header nye pun dah tau.Selalu jugak update entry2 best!!Nak melawat blog ohsem ni?? Klik link di atas gambar atas ni.
 8/10
1.2 http://ohthrillers.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog seterusnya adalah blog yg cantik.Dengan menggunakan kaler pink sebagai tema.Bila buka je blog ni,ada lagu!! Best jugak lagu tu.Angah suka.Header yg menarik!!Jom terjah blog ohsem ni!! :D

7/10 
1.3  http://aimanschawal.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog yg rasanya masih baru,boleh usahakan nanti!!Blog yg cantik dan menarik.Angah pun tak tau nak kata apa lagi.SEBAB blog yg masih baru.So apa yg angah katakan adalah teruskan usaha!! :D

6/10 


1.4  http://sweetpurplesf.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Satu lagi blogyg rasanya masih baru. Blog yg cantik,suka dgn background blog.Loading pun laju je.SURE BEST kalau korang terjah blog ni.So apa tunggu lagi?? Terjh la.

6/10 
1.5  http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog yg sangat2 simple.Tapi rasanya tk perlu kut letak bunga2 jatuh tu sebab melambatkan loading.Bila lambat loading pembaca pun lari.Btw blog yg cantik,teruskan berblogging :D
5/10 
1.6  http://chocollyheart.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog yg best.Peminat KPOP kan??Angah tgok banyak join GA,bagus2.Boleh tingkatkan followers kan?? HEHE angah suka blog yg macam ni.Siap ada lagu.Cuma kadang2 lagu tu agak mengganggu.Tapi takpa..angah ttp suka blog ni.
7/10 


1.7  http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog yg comel.First time angh tgok blog ni,mmg ohsem.Dengan header yg simple tu..sama macam angah punya header.Teruskan berblogging.InsyaALLAH AKAN BERJAYA :D
8/10 
1.8 http://suepunyebelog.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html



Apa yg angah boleh katakan,blog yg sangat2 simple.Maybe masih baru lagi dalam dunia blogging ni kan??Entry pun semua tentang SEGMEN/GA..teruskan berblogging. :D
5/10 
1.9  http://batrisyastorymory.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Blog yg simple tapi angah suka.Ada lagu!! Btw header yg simple tapi mampu membuatkan angah tertarik nak masuk dalm blog tu.Blog yg best.So rasanya takda apa yg angah nak katakan lagi.Sebab blog ni best. So angah nak ajak korang usha2 blog ni. :)
7/10 


1.10 http://www.kertasmerah.my/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html


Sekali tgok,nampak dah yg blog ni mmg ohsem!! Angah tgok banyak entry2 best dan menarik.Selalu pdate story best.So rasanya blog ni mmg wow.Apa lagi yg korang tunggu?? Jom masuk dalam blog ni ramai2!!

8/10 
 

So rasanya setakat tu je la tentang REVIEW kali ni.Tahniah kepada korang kerana berjaya dalam segmen tu. :D

Sekian.

P/S : kalau blog angah pulak nak bagi rate berapa?? rasanya dalam 4/10 kan?? :)
 









2 ulasan:

  1. terima kasih sudi review blog ni..heheh..

    BalasPadam
  2. Thanx sudi review blog Eira..
    Insyaallah akan terus berblogging..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.