14 September 2013

AKADEMI FANTASIA 2013



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak bercerita pasal AKADEMI FANTASIA. Ya rancangan realiti tv no 1 Malaysia.

Apa yg angah nak cakapkan adalah bahawa rancangn ini dah tak macam dulu. Bagi angah ...angah lagi suka Af yg macam dulu. Walaupun angah bukannya peminat TEGAR AF tapi angah ikut jugak perkembangan rancangan ni.
Kalau dulu,adik beradik angah selalu tgok AF,so angah pun tgok sekali la...First time angah tgok adalah time AF3 sebab time tu baru ada astro.Time angah tgok tu..angah rasa best la jugak.Dengan konsert kat dalam stadium.Memang ohsem lah..
Tapi sekarang dah lain.Maybe itulah pembaharuan.Takkan masih ditakuk lama kan? Cuma bagi angah kalau dah bagus tu..biarkan je lah.TAK PERLU DIUBAH.


Tapi lepas dari AF yg tu,angah dah tak tgok sangat sebab sibuk study?? hehe..takdelah sibuk sangat cuma lepas tu angah dah masuk asrama.Duduk asrama mmg ada masa lah kan nak tgok benda2 macam ni?? Tambah2 asrama penuh.So memang angah dah tak tgok dah AF ni.Cuma bila balik rumah...adik beradik angah story pasal AF.

So kepada sesapa yg still ikut AF baguslah.Dan jugak kepada sesapa yg kutuk2 AF,korang hanya bazirkan masa,kalau dah tak suka,buat tak tau je.TAK payah undi,tak payah tgok.:)

Sekian
 

 

8 ulasan:

  1. hahaha...cik akak ingat cik akak seorang je tak suka...rupanya angah pon sama....bukan tak suka..cuma perubahan tu tak ngam lah ..:)

    BalasPadam
  2. rasanya Bintang Kecil best lagi kowt...makin2 pulak Zizan yang hos aduiii....tutup tv masuk bilik layan DVD

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..bintang kecil pun angah tk suka jugak..tpi better dri AF kan?? :)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.