26 September 2013

Anda Pilih Blog mana yg patut direview??





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah tadi angah ada buat satu post yg sangat2 ringkas.Nampak kan kat atas tu??Bila post yg simple org nampak pulak kan?? Hahah
Sebenarnya angah tengah dalam mood rajin Rajin untuk apa??Unutkmereview blog orang.Bukannya apa..sebab bila kita mereview org punya blog..bermakna secara tak langsung kita telah pun blogwalking.Kan bagus macam tu??
Dapat naikkan visitor dan Alexa Rank gitu.Haha.So angah nak pilih dua je blog.Tapi yg join ramai pulak.So angah nak biarkan korang yg pilih.Antara 10 blog ini yg mana patut di REVIEW??Korang boleh pilih satu je!! :D Sambil2 tu BLOGWALKING lah.
 
  1. http://superdreamland.blogspot.com/
  2. http://angellovesoldier.blogspot.com/ 
  3. http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/ 
  4. http://chenta-taugeh.blogspot.com/
  5. http://balqisinsyirah.blogspot.com/ 
  6. http://invisiblenote.blogspot.com/
  7. http://www.mojatcerewet.com/
  8. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/
  9. http://www.amirahamer.blogspot.com/
  10. http://www.sheilashahfiekry.my/
INGAT!! korang boleh pilih 2 blog disini untuk diREVIEW!! :)

sekian.

9 ulasan:

  1. Oh, dah awal-awal pilih calonnya ya?

    BalasPadam
  2. pilih diri sendiri boleh ke ? hehe , :) saya pilih 9

    BalasPadam
  3. Adeh..
    Shatk x terpilih ke.
    Hehe.
    Shark pilih 2 dan 3.

    BalasPadam
  4. no 2..blog ALS..hehehe..satu jer la kathy pilih...

    BalasPadam
  5. nak pakai khidmat mr random boleh?
    ha... no. 10 okey

    BalasPadam
  6. no 6 tu macam membuak-buak nak direview. :p
    Tapi sebelum tu nak blogwalking semua dulu.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum angah dan semua. heee sheila no 10.. harap2 ada yang sudi vote untuk sheila. hehehe. terima kasih yangbaik dan haidy azly :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.