6 September 2013

CAMERON HIGHLAND!!!??



Assalamualaikum dan selamat siang!! :D


Hari ni angah akan bertolak ke CAMERON HIGHLAND.Kenapa?? Angah akan berada di sana dari hari ni sampai lah hari ahad,untuk menjalani kem KESATRIA..Rasanya macam akan menjadi best..tapi kita tak tau lagi..

So selama angah pergi ke CAMERON HIGHLAND tu.nampaknya angah tak boleh nak update sebarang entry.So angah berharap korang semua boleh bersabar.Kalau korang nak buah tangan tu..rasanya mmg tak lah..sebab angah pegi sana tak bawak duit pun..hehe..saja nak save duit..angah tgok je la mereka2 tu beli barang2.. :)


Apa ada dekat CAMERON HIGHLAND?? Korang sure pernah pegi kan?? Best tak?? HEHE...

sEKIAN..
 
 
 

12 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. bestnyaa. sheila nak pergi sini! heee bagusnya angah tak bawak duit. boleh saving kannn :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam..jom2 join angah sekali..hehe saja nak save duit.. :)

      Padam
  2. Mieya tak pernah lagi menjejakkan kaki ke sana. Tak tahu lah bila

    BalasPadam
  3. beznye
    nnti sharingkan picnya k angah
    yumida x pnh dtg ke CH
    tp pernah ke genting highland..bez wooo...sejuk!

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  4. memang tak pernah pg tapi sejuknya mungkin sama dengan genting highland. untung dapat pg tgk pemandangan semula jadi yang cantik.

    BalasPadam
  5. teringin nak g cameron... ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  6. datang lagi hi hari minggu ni angah
    syoknye ke CH
    sejuuuuuk! nanti share kan pic strawberi nye

    done isi kesemua tabung Nuffnang angah kat sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  7. last pergi 2tahun lepas ... itu pun hantar mak.. tak tahu lagi bila nak pergi tp mmg best pergi sana :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.