26 September 2013

DEWAN AGONG TUANKU CANSELOR.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Nampaknya hari ni bermulalah exam angah.Pagi tadi angah bergegas ke DATC.Apakah itu?? Itulah gambar atas ni.DATC atau lebih dikenali dengan nama DEWAN AGONG TUANKU CANSELOR.
Untuk pengetahuan semua,angah akan ber"exam" dalam dewan ni untuk 4 subjek.Lagi satu subjek akan exam di fakulti.Sebab dalam dewan ni tak ada piano.Haha..exam satu tu mmg kena guna piano.
And then sekarang ni angah tengah pening memikirkan maslah roomate angah.Nak diceritakan ke??Rasanya tak perlulah.Aib kut.Hehe

Sekian

6 ulasan:

  1. moga angah tabah kan hati melalui hari mendatang
    selamat berstudy angah
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  2. IM pun dah tak start exam semalam. Susahkan nak tinggal blog walaupun exam :p
    Exam muzik ke guna piano?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..gh exam..teringat blog :D ada satu subjek tu guna piano sebab test pendengaran :D

      Padam
  3. hmmm...moga angah berjaya dalam exam...

    BalasPadam
  4. selamat maju jaya angah.. hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.